facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiskeguide Lars Lindahl

Fiskeguide Lars Lindahl

About

Följ med ut i Stockholms Skärgård eller Mälaren och fiska med Lindahls Fiske & Natur. Alla dagar i veckan både för små och stora grupper.

Story

Välkommen att uppleva fiske och natur i Stockholms södra skärgård tillsammans med en professionell guide. Ta med kompisarna, arbetskollegorna eller familjen och följ med på en härlig dag på sjön. Om inte fisket är på topp så kan du njuta av en underbar natur och ofta ser vi bl.a. havsörnar och säl i den här delen av skärgården. Jag lovar att göra vad jag kan för att du ska få en härlig dag i skärgården.



"Fiske och Natur upplevelser i Stockholms skärgård och på Mälaren med professionell Fiskeguide för både små och stora grupper."
Address:
Phone: 0046709708844
City: Tumba


Reviews
Väldigt tillmötesgående, snabb, kunnig och prisvärd! Ska definitivt återkomma om jag stöter på fel med rullar i framtiden.
Översatt av Google Jag gick hela dagen med mina två tonårssöner som ville prova fiskeupplevelsen. Lars har tagit mycket väl hand om oss, han har försett oss med all fiskeutrustning, varma kläder av mycket god kvalitet, vi har provat flera ställen att fiska på, vi har också njutit av landskapet och en utsökt lunch i en hamn. Rekommenderar verkligen aktiviteten! Tack ! vi kommer inte att glömma Original He ido todo el día con mis dos hijos adolescentes que querían probar la experiencia de pescar . Nos ha atendido muy bien Lars , nos ha proporcionado todo el material de pesca , ropa de abrigo de muy buena calidad , hemos probado en varios lugares para pescar , además hemos disfrutado del paisaje y de un rico almuerzo en un puerto . Totalmente recomendada la actividad ! Gracias ! No lo olvidaremos
Comment on this business

to add Fiskeguide Lars Lindahl map to your website;