facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiskhuset Toppen

Fiskhuset Toppen

About

Allt inom fisk, skaldjur och delikatesser.
Välkomna in!

Story

Välkomna in till oss på vår nya avdelning på delitorget, Ica Toppen. Vi har allt inom fisk, skaldjur och delikatesser.
Vi tar emot beställningar på allt ovan och vid eventuella frågor ring eller kom in och prata med oss!

Vi ser fram emot ert besök!!
// Personalen fiskhuset toppen

Address: Kungstorpsvägen 8 B, 236 32 Höllviken
Phone: 040-45 78 10
City: Höllviken
Zip Code: 236 32



related searches: Fiskhuset Skanör
Similar places near
Portablefishermen Portablefishermen 4 km Fishing gear for the perfect fishing experience
Reviews
Hoppade in på detta ställe då vi var hungriga. Bilar runt i Sverige för tillfället. En Ica butik lik alla andra men plötsligt då vi gick så kom en skylt Delitorget. Där fanns det man önskade sig. En fisk disk, chark disk, ost disk, mat samt ett hamburger ställe. Alla diskarna såg kanon ut. Det var roligt att se. Vi åt hamburgare och den var helt ok för det priset den kostade. Personalen var super trevliga. Stället hade rättigheter.
Säkert bra för dom som bor nära men personligen så försöker jag undvika den i fortsättningen. När där är mycket folk så blir så galet igenkorkat på flera ställe i butiken eftersom den är helt störd i planlösningen.
Bra o välsorterad butik trevlig personal. O bra delikatess butik inne i butiken.
En av Sveriges trevligaste butiker, med stort sortiment och god kvalitet. En särskild eloge vill jag ge personalen som alltid är hjälpsam. För övrigt anser jag att den korte killen Nisse? borde få en present och titeln "Årets anställd" då han alltid inga undantag alltid är glad och hjälpsam.
Mycket att se och önska på denna plats, stor delikatess bar och många butiker att besöka. Gick vilse men fick hjälp av två hjälpsamma ur personalen. Köpte en chokladask för att ge som gåva till värdinnan. Gott om plats för parkering och centralt placerad
Alltså sån fin affär. Charken var fantastisk Lite dyr tror jag
Bra urval som en ica butik ska vara. Lite nergången i skick och mycket folk
Tyvärr har servicen har blivit allt asämre. Jag tror det är alldeles för många tonåringar utan erfarenhet som jobbar i affären. Självutcheckningen är ju ett skämt...fungerar aldrig som det är tänkt ofta slutar det med att du får lägga upp varorna på bandet och det efter att du skannat allt innan, suck. Annars mycket bra utbud i affären.
Bästa Ica-affären! Ordning och reda, stort utbud och trevlig och glad personal. Har även en avdelning som kallas Delitorget där det finns manuella diskar för ost, bröd, fisk och skaldjur. Det går även att äta här, ex. sushi, dagens och hamburgare. Take away om du vil äta någon annan stans. I anslutning till affären finns en galleria med diverse butiker som bokhandel, apotek, optiker, sko- och klädesaffärer. Även systembolag finns i gallerian.
En Toppen affär! Var på genomresa och blev inte besviken.....
Comment on this business

to add Fiskhuset Toppen map to your website;