facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fitness24Seven

Fitness24Seven

About

Hos oss tränar du dygnet runt på 200 gym med ett enda kort. Allting ingår, och det kostar endast 199 kr i månaden.

Story

Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!



"Välkommen till Fitness24Seven. På detta gym kan du bland annat träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Det finns också ytor för stretching och avslappning. Som alla våra gym har vi öppet dygnet runt för alla våra medlemmar, så att du kan träna när det passar dig."
Address: Kvarngatan 12, 59330 Västervik
Phone: 049-018 510
City: Västervik
Zip Code: 59330


Similar places near
TR City TR City 191 meter Bra gym, mkt folk, och borde erbjuda billigare årskort betala allt på en gång
Actic Actic 946 meter ventilationen borde vara lite mer ..allmänt bra
Västerviks Simhall Västerviks Simhall 962 meter Alltid trevligt och gå hit, här finns bowling, god mat, badmöjligheter och viss sport...
TR motion & hälsa TR motion & hälsa 1 km Bra gym, mkt folk, och borde erbjuda billigare årskort betala allt på en gång
Västerviks Atletklubb Västerviks Atletklubb 2 km Trevligt ställe, funkar bra med materiel och utrymme. Kan vara något varmt under högs...
First Class Gym Västervik First Class Gym Västervik 2 km Fräscht, välutrustat med proffsig och personlig approach, familjär stämning.
Reviews
Jag hade inga höga förväntningar på ett litet dygnet-runt gym i centrum, mitt medlemskap var enbart ett komplement till de gånger man som man som småbarnsförälder inte hinner med övriga gyms öppettider. Med det sagt så ska jag nu säga upp mitt medlemskap. Jag har stått fast i deras sluss tre gånger sista året, varje gång har det tagit mellan 5-10 minuter att komma ut. Det finns inget WI-FI trots att det utlovats ”snart” sedan iallafall ett år tillbaka. Det går inte att få riktigt kallvatten i kranarna då de är trasiga, svagt ljummet får du nöja dig med. Golvet runt squat-racken är ojämnt. Det är riktigt kul om man kör tunga marklyft då stången studsar på en sida på väg ner och hela vikten skiftar i ett kritiskt läge. Övervåningen är 30% tomt på maskiner även om de som finns är bra. Överlag är utrustningen på gymmet godkänt - speciellt sett till kostnaden. Saker som går sönder tar lång tid att laga speciellt slussen... den där ***** slussen.... Spiken i kistan kom idag när jag planerat ett tight schema och behövde duscha på plats: inget varmvatten. Så tack för ett... frustrerande år. Jag kommer gärna tillbaka om ni styr upp stället.
Fler än vanligt idag. En del tvättar aldrig av redskapen, dåligt tycker jag
Jättebra att det är öppet dygnet runt så man kan gå dit å gyma när man vill å kan, bra med erbjudanden åckså
Mycket bra man gå när de passar mig
Små lokaler.
Översatt av Google Allt där... Inget att klaga på Original Alles da... Nichts auszusetzen
Översatt av Google Mycket bra ställe Original مكان جيد جدا
Översatt av Google Jag tränar i det Original انا اتمرن فيه
Comment on this business

to add Fitness24Seven map to your website;