facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fitness24Seven

Fitness24Seven

About

Hos oss tränar du dygnet runt på över 200 gym med ett enda kort. Det kostar 229 kr i månaden och det är ingen bindningstid.

Story

Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!



"Välkommen till Fitness24Seven. På detta gym kan du bland annat träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Det finns också ytor för stretching och avslappning. Som alla våra gym har vi öppet dygnet runt för alla våra medlemmar, så att du kan träna när det passar dig."
Address: Johan Skyttes Väg 190-194, 12534 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-6479616
City: Älvsjö
Zip Code: 12534



related searches: Fitness24seven Nana, Fitness24seven Thailand, Fitness24seven Pantip, Fitness24seven Rama 9, Fitness24seven Cali, Fitness24seven Bogotá, Fitness24Seven Oslo, 24/7 fitness bangkok
Similar places near
Puls & Träning Puls & Träning 210 meter Tränat här ett år ungefär och är överlag nöjd, dock kan man behöva vänta på vissa mas...
SATS Älvsjö SATS Älvsjö 412 meter Sats Älvsjö är inte i sig hemskt, men det är lite dyrare än andra gym, det är alltid ...
Reviews
Smutsiga lokaler, golv och omklädningsrum, mycket folk på liten yta trots sena tider. Stängerna är smutsiga och rostskitiga, borde rengöras eller bytas ut. 90% torkar inte av efter sig, ofräscht. Folk som inte har kort släpps in av sina vänner, det finns noll koll på klientelet som tränar här. Mycket dålig luft och AC som aldrig är påslagen? Det är synd på ett annars fint gym med hyfsad utrustning. Minus för dåliga skivstångslås i plast.
Oseriöst personal, annars fint gym.
Absolut ett av de fräschaste och moderna gymmen i kedjan. Saknar tjejgym dock.
Det är ett av bästa gym som finns i Karlstad
Det fräschaste gymmet av alla 24/7! Gott om utrymme, inte allt för mycket folk när man väl är på plats, trevlig personal, klasser finns att boka... Mitt nya favoritgym!
Fräscht med ny lokal, bra luft, inte för mycket folk.
Många pass att välja mellan, stor lokal med fria vikter och maskiner av olika slag. Bra anpassat under pandemin och folk verkar ta det på allvar också vilket har varit ett problem på närliggande 24seven.
Detta är nog den bästa och fräschaste 24/7 jag varit på varit på över 15 st olika. Stort och luftigt gym och står man och springer så har man utsikt över hela gymmet, vilket är nice. Finns det mesta man behöver. De har även pass här. Skön personal.
var riktigt bra gym! hittade dock ingen dusch i omklädningsrummet men kan ha missat den
Fräscht, modernt och luftigt gym. Många maskiner och generös del med fria vikter. Brukar träna tidigt på morgonen 08-09 och då är det inte mycket folk där.
Comment on this business

to add Fitness24Seven map to your website;