facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Five tastes

Address: Ågatan 38 , Linköping 582 22, E, SE
Phone: +46 13 10 55 44
City: Linköping
Zip Code: 582 22



related searches: Five tastes meaning, Five tastes examples, What are the 7 different tastes, Umami taste, give an example of a food that depicts each of the five tastes., 10 examples of sense of taste, Is spicy a taste, What is taste
Similar places near
Pizzeria Ekkällan Pizzeria Ekkällan 1 km God mat, speciellt goda pasta. Trevligt bemötande, alltid ett leende så väl vid avhäm...
Pizzeria Hawaii Pizzeria Hawaii 6 km Helt ok, är inte de finaste råvarorna. Burksvamp känns inte riktigt 2023. Stället har...
Åtta Glas Åtta Glas 11 km Väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig personal. Lätta att prata med och man får många ...
Reviews
Väldigt äcklig pizza den var inte ens färdig när jag fick den, även jätte dåligt bemötande av personalen, rekommenderar verkligen inte!
Super god pizza, perfekt för att inte bli bakis!
Också ett ställe som likt Hakepi får svårt att överleva utkörningseran. Pizzorna är dyra och inte mer än ok i bästa fall, då de oftast är av enklare, basic natur. Dryck kostar ofta extra och kommer i små glas. Väldigt tydligt att de bara gör ett minimum när det kommer till förväntningar utan överlever på att läget på Ågatan alltid ger dem kunder sena kvällar.
Dom har den bästa personalen och tvär god kebabpizza
Jättegod pizza måste jag säga. MEN priserna är allt för höga. Jag gick in och ska betala 100 kr för en pizza och dessutom ingår inte dricka. Det måste man köpa till för 19-27kr. Lite överpris men god mat
Medelmåttig pizzeria och blev chockad över att när man beställer kebabtallrik så häller dem bara på såsen. Jag är van vid att såsen kommer vid sidan av och att man får välja hur mycket och vilken sås man vill ha. Egentligen 2.5 av 5 men 3 är det närmsta jag kunde komma.
Helt okej Quattro pizza.Mat: 3/5
Jag kan börja med att säga att pizzan var god. Dock konstigt att de inte kunde göra den inbakad -bara Calzonen gick det på tydligen... Den första killen i kassan var grymt nonchalant och otrevlig trots att jag försökte få han att "släppa upp". De andra två var mycket trevliga och de är anledningen till att betyget håller en trea.
Medelmåttigt ställe där kebabköttet ser mera ut som kokt än som stekt eller grillat. Den söta?! kebabdressingen påminner om hamburgerdressing blandad med Bostongurka. Varje gäst får EN tunn pappersservett, varken mer eller mindre.
Har käkat här tidigare. Kebab god men 3/5. Kom nu och prövade pizza. Valde Five Tastes. WOW Tunn krispig botten och kant. Varje del har smak. Smaken från räkorna säger allt. Det här är riktigt gott!!
Comment on this business

to add Five tastes map to your website;