facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fixed Design

Fixed Design

About

Sömmerska i Nyköping som skapar unika plagg & läderhantverk efter dina önskemål. Lagning & ändring i läder och textil. Även lagning av hästutrustning mm.

Story

Sömmerska med syateljé i Nyköping. Här skapar jag unika plagg efter just dina önskemål. Jag hjälper dig även med heminredningsdetaljer såsom kuddar och gardiner. Utöver nyproduktion så är lagning en stor del av verksamheten. Det är dags att #slutaslänga och ta tillvara på det vi har! Så oavsett om det är en soffdyna som behöver kläs om, eller ett par jeans som behöver lappas, så hjälper jag dig. Hit kan du lämna ditt hästtäcke för lagning!

Kläderna jag skapar vänder sig i första hand till kvinnor. Jag skapar gärna i och blandar naturmaterial såsom ull, mocka och läder, men experimenterar också med lättare material såsom spets och viscose.

Fixed Design Syateljé finns i Nyköping sedan hösten 2015 och jobbar mot både privatpersoner och företag.

Address: Behmbrogatan 5b, 61134 Nyköping
Phone: 0738170157
City: Nyköping
Zip Code: 61134



related searches: Fixed design in research, Fixed design vs flexible design, Fixed design meaning, Flexible research design, Fixed width website examples, Fixed website layout examples, Fixed layout CSS, Fluid layout vs responsive design
Similar places near
Gabriela Ramos Gabriela Ramos 322 meter Gabriela har hjälpt mig med både sömnad och textiltryck vid flera tillfällen och jag ...
Guppy design Guppy design 637 meter Syr båtdynor, bilklädslar, kapellagning, grovsömnad m.m
Comment on this business

to add Fixed Design map to your website;