facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fixiphone.se- iPhone reparation i Umeå

Fixiphone.se- iPhone reparation i Umeå

About

Vi utför kvalitetssäkrade reparationer på din smartphone i Umeå.
Reparera din iPhone hos fixiphone.se. Laga, reparera din iPhone i Umeå.

Story

På fixiPhone, är vi specialiserade på Apple produkter dvs; iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook Pro osv. Du kan lita på oss med din MacBook Pro, iMac, iPad samt iPhone. När du som kund lämnar in din product till oss så skyddar vi all din information och behandlar den med respekt.
.

För oss är kundservicen minst lika viktig som reparationerna, och med det vill vi alltid att våra kunder är nöjda. Snabb handläggningstid på alla reparationer och försäljning.

Snabb handläggningstid på alla reparationer och försäljning.
fixiPhone ger den snabbaste handläggningstid på alla dina reparationer. Vid avlämning så är reparationerna gjorda samma dag. Om du som kund behöver skicka din enhet till oss så får du tillbaka din enhet inom 2-3 dagar från att vi mottagit den.



"Laga iPhone hos någon som bryr sig om din telefonVi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din iPhone reparation i Umeå. Vi är inte bara störst i Norrland utan även bäst. Umeå är vårt hem. Det är här vi började vår resa. Idag är Fixiphone en av de största aktörerna på iPhone och iPad reparationer men även Android telefoner i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén. Så vad väntar du på? - Låt oss laga din iPhone & iPad!Vi finns i MVG shoppingÖppettider: 10:00 -19:00 Vardagar10:00- 17:00 Lördagar11:00-16:00 SöndagarKontakta oss på 010 130 13 80"
Address: Kungsgatan 52, 90326 Umeå, Suède
Phone: 010-1301380
City: Umeå
Zip Code: 90326



related searches: Fixiphone Skellefteå, AM TEL laga mobilen på campus i Umeå, iFon Umeå, Byta batteri iPhone Umeå, Samsung Service Umeå, Laga skärm Samsung Umeå, iPhone 11 Umeå, Phoneix Umeå
Similar places near
MStore Umeå MStore Umeå 57 meter Lång väntetid
Umeå Hemteknik Umeå Hemteknik 4 km Alltid glad och trevlig personal. Dom kan lösa det mesta, även om det är maskiner som...
Dignita Dignita 4 km Min mätare sölades bort av postnord .. Grym kundservice med o lösa problemet. Skaffa...
Phonerepair.se Phonerepair.se 4 km Serviceverkstad för Mac | PC | iPhone | Samsung | Xbox | Huawei | Xiaomi | Playstatio...
Media Markt Media Markt 6 km Sällan mycket folk. Ofta fler personal än kunder i butiken. Något begränsat sortiment...
Umeå Bromsservice Umeå Bromsservice 6 km Kanon service....mitt i natten
Reviews
Snabb hjälp i pressat läge. Dock hade man bytt en extra grej utöver skärmen till telefonen som påstods vara trasig. 1000 kronor extra. Var redan ihopklistrad och klar när jag kommer tillbaka. Vi diskuterade detta och nästa gång skall de ringa innan de lägger dit ngt extra. Svårt att kontrollera och jag kan inte byta tillbaka till 'trasig' del. Hade det inte varit för detta så skulle jag varit toppennöjd.
Super! Kan varmt rekommendera att vända er till dem när ni behöver hjälp. Har varit där flera gånger och alltid gått därifrån nöjd!
Trevig kille som har det här stället, jag bytte batteri och display på iphone och är jättenöjd med både resultatet och bemötandet. 1300kr kostade det vilket jag tyckte var ett schysst pris, men där finns säkert flera faktorer som spelar in och jag kan inte branschen men jag är jättenöjd.
Eftersom Ismat är samma ägare till företaget fixdator uppfattning är samma. Falska kvalité och service de erbjuder, min väninna har lämnat in dator men fick inte den föran hon har betalat hög pris. Sanningen är tyvärr att telefonerna som de laggar håller inte i fortsättningen enligt kommentar. Att limma fast saker hjälper inte. Så kasta inte bort dina pengar på lagning med falska recensioner och falsk marknadsföring. De finns i hela Sverige men allt är falsk verksamhet. Väldigt konstigt att detta är så pass transparent.
Bra bemötande och snabb service samma dag, när skärm på IPad spruckit och bytts ut.
Bra service trevlig personal. Humana priser. Kommer tillbaka nästa gång det behövs.
Superbra och snabb service. Min telefon blev som ny. Rekommenderar starkt.
Jag har fått fantastiskt fin hjälp med att byta ut batteri på iPad air vilket helt slutat att fungera. Apple meddelade att batterimodellen var borttagen från sortimentet. Fixiphone hade däremot originalbatteriet och kunde sätta in ett nytt på en timme. Ali är oerhört hjälpsam och verkar väldigt erfaren och kunnig. Rekommenderas på det varmaste.
Snabb hantering av ärendet, rimligt pris. Trevligt kundbemötande och bra information
Mycket bra service och snabb sådan! Tack !
Comment on this business

to add Fixiphone.se- iPhone reparation i Umeå map to your website;