facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fjällbacka GK

Fjällbacka GK

About

Vid Anråsälven mynning sträcker sig Fjällbackas vackra golfbana. Banan är av karaktären semi seaside och golfen påminner om linksgolf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna.

Story

Vid Anråsälven mynning sträcker sig Fjällbackas vackra golfbana. Banan är av karaktären semi seaside och golfen påminner om linksgolf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna samt att de fasta greenerna ofta kräver att bollen rullas in. På elva av hålen är vatten med i spel och det nervkittlande första utslaget sker över älven då den möter havet.



"Fjällbacka GK erbjuder en naturskön bana med karaktär av semi seaside som passar alla kategorier spelare.Golfen påminner om links golf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna samt att de fasta greenerna ofta kräver att bollen rullas in.Få banor ligger vackrare än Fjällbacka då elva av hålen spelas längs den vackra Anråsälven. Första utslaget slås över älven där den mynnar ut i havet.På Fjällbacka GK som är stolt arrangör av Swedish Golf Tour får varje spelare ta del av Bohusläns bästa golfupplevelse från tidig vår till sen höst."
Address: Långö Rörvikarna 1, 45741 Fjällbacka
Phone: 0046525-311 50
City: Fjällbacka
Zip Code: 45741



related searches:
Similar places near
Fjällbacka Golfklubb Fjällbacka Golfklubb 20 meter Banan är fantastisk. Härlig layout och fimt skött.
Golfkusten Golfkusten 2 km Lite udda och svårspelad bana med dåliga greener
Reviews
Snabba och svåra greener. Lite torrt på fairway men det är inte så konstigt, inget regn på länge. Banan var kul och omväxlande trots att den är ganska platt. Härlug miljö
Banan var riktigt bra, bra layout och inga "tveksamma" hål alls. Positiv överraskad. Betyg 4.5.
Banan är i världsklass
Fantastiskt. Underbar personal, fina banor.
Helt ok helgmeny, ugnsbakad lax med purë
Som vanligt levererar banan sin bästa sida till skillnad från de som spelade den.
Så ska en riktig Golfklubb skötas, kände sig välkommen o fin bana ihop med perfekt restaurang med vy över Golfbanan Sotenäs GK kan se o lära, skulle de må bra av
Välskött bana, med fina greener. God mat.
Mycket trevlig och rolig bana. Härlig uteterass med utsikt över delar av banan.
Comment on this business

to add Fjällbacka GK map to your website;