facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fjällbacka Golfkrog

Fjällbacka Golfkrog

About

Högklassig golfrestaurang där vi serverar lunch och alacarte. Vi tar även hand om slutna sällskap i alla dess former samt catering vid förfrågan.

Story

Pär-Nichlas mat och catering står från 2015 som ansvariga för Fjällbacka Golfkrog. Vi är båda två från Uddevalla, men har under våra snart 15 år i köket samlat erfarenheter längs vår svenska västkust, Göteborg och några år utomlands. Vi älskar laga mat och vill skapa en levande krog där alla kan känna sig välkomna.

Vi har en stor ljus matsal och uteservering som vid förfrågan kan dukas upp för allt från studentmiddagar, bröllop, konferenser, eller bara abonneras för en trevlig fest.


Vi tillhandahåller även catering. Vi har färdiga bufféer och menyer. Om du har egna önskemål så skräddarsyr vi det efter era tankar och idéer. Vi är aldrig omöjliga och tycker det är lika skoj att fixa en grillfest i trädgården som en italiensk plockbuffé på kontoret.

Hjärtligt välkomna till Pär och Nichlas på Fjällbacka Golfkrog.



"Fjällbacka GK erbjuder en naturskön bana med karaktär av semi seaside som passar alla kategorier spelare.Golfen påminner om links golf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna samt att de fasta greenerna ofta kräver att bollen rullas in.Få banor ligger vackrare än Fjällbacka då elva av hålen spelas längs den vackra Anråsälven. Första utslaget slås över älven där den mynnar ut i havet.På Fjällbacka GK som är stolt arrangör av Swedish Golf Tour får varje spelare ta del av Bohusläns bästa golfupplevelse från tidig vår till sen höst."
Address: Långö Rörvikarna 1, 45741 Fjällbacka
Phone: 0709691606
City: Fjällbacka
Zip Code: 45741


Similar places near
Fjällbacka Plockboden Fjällbacka Plockboden 2 km Mycket goda tartarer ! Vitfisk alt lax. Rekommenderas! Trevlig personal !
Chang Thai Restaurang Chang Thai Restaurang 2 km Dör för deras Pad Thai! Så vansinnigt god mat och service! Bästa thai restaurangen i ...
Bryggan Bryggan 2 km Väldigt fint hotell, härligt läge! Fantastisk vegansk frukost, bästa någonsin. Vi upp...
Bryggan Fjällbacka Bryggan Fjällbacka 2 km Åt på restaurangen. Bra mat och alla priserna kostar runt 200. Härlig placering mitt ...
Ackes Cafe, glass- & grillbar Ackes Cafe, glass- & grillbar 2 km Fullständiga rättigheter
Krabbes Krog Krabbes Krog 2 km Helt ok pizza / vanlig pizza kan man säga! Snabb service med tanke på sommartrycket, ...
Gunnars Taverna Gunnars Taverna 2 km Bistro mitt i Fjällbackas hamn med fokus på fisk och skaldjur.Bästa vyn i byn!
Kroken Kroken 2 km Turistfälla! Iofs OK pizzor men de smakar som i pizzabutiken hemma. 130 spänn för en ...
Reviews
Snabba och svåra greener. Lite torrt på fairway men det är inte så konstigt, inget regn på länge. Banan var kul och omväxlande trots att den är ganska platt. Härlug miljö
Banan var riktigt bra, bra layout och inga "tveksamma" hål alls. Positiv överraskad. Betyg 4.5.
Banan är i världsklass
Fantastiskt. Underbar personal, fina banor.
Helt ok helgmeny, ugnsbakad lax med purë
Som vanligt levererar banan sin bästa sida till skillnad från de som spelade den.
Så ska en riktig Golfklubb skötas, kände sig välkommen o fin bana ihop med perfekt restaurang med vy över Golfbanan Sotenäs GK kan se o lära, skulle de må bra av
Välskött bana, med fina greener. God mat.
Mycket trevlig och rolig bana. Härlig uteterass med utsikt över delar av banan.
Stora luftiga lokaler, många kan sitta på en öppen balkong med tak, utsikt över golfbanan. Maten och servicen mycket bra.
Comment on this business

to add Fjällbacka Golfkrog map to your website;