facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fjärås Hembageri

Address: Molnvädersgatan 32 , Göteborg 418 35, O, SE
Phone: +46 300 54 12 46
City: Göteborg
Zip Code: 418 35



related searches: Dahls tårtor
Similar places near
Hestad Restaurang Hestad Restaurang 103 meter
Mr Mok Mr Mok 278 meter
Celiki Restaurang Celiki Restaurang 308 meter
Akan Akan 331 meter
Blue Entertainment Blue Entertainment 357 meter
Karadag, Necati Karadag, Necati 375 meter
Designtårtan Nordic Designtårtan Nordic 395 meter Vi beställt födelsedagstårtor ett par gånger och resultatet blev otroligt fint varje ...
Meer Fastigheter Meer Fastigheter 395 meter
Vallhamra Godis & Film Vallhamra Godis & Film 433 meter Slår sina kunder ibland när dom inte ger dricks, luktar alltid marijuana och har bliv...
Amadcus Amadcus 440 meter
Serdet Serdet 440 meter
Seto Sushi Seto Sushi 516 meter Ganska snabb, men ack så smaklöst. Inte värt pengarna och faktiskt ganska dåligt. Åk ...
Reviews
Är såå otroligt ledsen att Bageriet har sålts. Där försvann deras goda smörgåsar och deras fantastisk bageri varor. Mycket besviken är jag. Färdiga och fsbrikspackade smörgåsar gör sig inget besvär i ett Bageri utan förpassas till bensinstationer. Tack för mig Kund sedan 1965.
Fint vid 1a anblick och ett bra utbud men här är inte rent. Varken i kaféet eller på toaletten. Det känns inte hygieniskt. Mina bilder är tagna strax efter 07 när de öppnat. Stopp i handfatet på toa. Utspädd handtvål, toalettborste full med toapapper, toastolen inte ren och toalettgolvet i behov av skurning. Även golvet i kaféet är äcklig.
En av dem bästa bagerierna jag har varit på. När det blev Dahls så gick allt neråt. Gillar inte stämningen där längre.
I generationer har vi fått njuta av gott bröd och goda bakverk härifrån. Jag har ingenting emot förnyelse, men oj vilken besvikelse att denna pärla köpts upp och drivs av Dahls numera. Ville såklart ge det en chans, men både bullar och bröd var av så tråkig kvalitet att vi inte ens åt upp. Riktigt tråkigt.
Det är en fröjd att se deras vitrinskåp med allt färskt och gott!
Saknas fortfarande frukt, smoothies men man har kompletterat senaste året med lite "modernare" sallader, tyvärr inte av god kvalitet. Rårivna rotsaker saluförs som rotfruktsnudlar . Bageriet är bättre och får fyra stjärnor men deras surdegsbröd är ofta döbakat med tjock kladdig botten. Personalen är jättegullig men hinner inte med cafét när det är kö till bageriet ens när det bara är lite kö.
Trevligt bageri med servering. Sittplatser både ute o inne. Även vattenskål till hundar Mkt bakverk. Glömde ta kort på själva bageriet.
De håller på o restaurera inne, fick sitta ute,tur att det inte regnade. Kunde satt upp ett partytält ute.
Vi var där under ombyggnaden, trots det supergott o väldigt trevlig oersonal!
Trevlig service, ok priser men inte så fräscha lokaler. Därav 3 stjärnor.
Comment on this business

to add Fjärås Hembageri map to your website;