facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fjärdhundra Trafikskola

Address: 745 39 Enköping
Phone: +4617134050
City: Enköping
Zip Code: 745 39



related searches: Hässlö trafikskola, Ena Trafikskola, Intensivkurs körkort
Similar places near
Fjärdhundra Trafikskola AB Fjärdhundra Trafikskola AB 43 meter Dem bryr sig verkligen om sina kunder och gör goda uppföljningar! Hade klarat det här...
Reviews
En helt fantastisk körskola med ett otroligt engagemang för sina elever! Bästa Hanin hjälpte mig att ta mitt körkort. När jag tvivlade på mig själv var hon där och peppade mig! Jag rekommenderar verkligen Fjärdhundra Trafiksskola!
Hej jag heter Mohamed och jag har upplevt en jätte mysig resa till min körkort med hjälp av lärarna i trafikskolan, och jag rekommenderar starkt till alla som bor i Enköping .
Jag har fått mitt körkort tack för Fjärdhundra trafikskolan har lärt mig ganska mycket jätte trevliga folk som jobbar skulle rekommendera stark om du vill ha ditt körkort så Äre bara och boka din tid!!
Sveriges Bästa Trafikskola! Otroligt professionella, pedagogiska lärare och kommer garanterat säkra din resa mot körkortet. Jag rekommenderar varmt!!!.
Positiv= Trevliga och schyssta lärare, fin lokal, modern bilar, bra på svara på telefon eller mejl Saker som behöver utvecklas = dålig planering, utvecklar varför jag bokade en stor packet inför sommar. Under sommaren hade trafikskolan tagit in för mycket folk vilket ledde till att det gick inte kombinera mina körlektioner och arbetet som jag hade tänkt. Ibland när jag behövdes ändra några körlektioner så gick det inte pga fanns inga lediga tider. När jag kuggade uppkörningen så fanns det en ledig tid för nästa uppkörning veckan efter men inga lärare som jag kunde värma upp med. Tyvärr fick Jag vänta i 1 månad. Jag kan tänka mig att Fjärdhundra trafikskolan är ganska känd så det kanske vore bra att anställa fler trafiklärare speciellt under sommaren så får man inte vänta för långt. Skulle jag rekommendera Fjärdhundra trafikskolan till någon annan ? Svaret är Ja.
Kom I korsningen mellan willy o ica maxi...o jag för mig att de e högerregeln i korsningen.. men körskolelärraren med eleven.. kunde tydligen Inte högeregeln.utan körde bara på.. oroväckande.
Bästa trafikskola i Enköping alla trafik lärare ge dig bra tips att köra, jag rekommenderar den till alla i Enköping efter 2 veckar intensivt fick jag min körkort
Comment on this business

Directions to Fjärdhundra Trafikskola with public transportation


KR-trafik Enköping 70 meters
Mästergatan (Enköping) 80 meters
22
224
225
Enköping Mästergatan 80 meters
Enköping Lidl 140 meters
S:t Larsgatan (Enköping) 160 meters

to add Fjärdhundra Trafikskola map to your website;