facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fjärilshuset Haga ocean

Address: Haga Västra , Solna , AB, SE
City: Solna



related searches: fjärilshuset haga trädgård café ab, fjärilshuset parkering, fjärilshuset rabatt, fjärilshuset cafe, fjärilshuset öppettider, fjärilshuset barn, fjärilshuset pris, fjärilshuset djur
Similar places near
Augustendals 4H-Klubb Augustendals 4H-Klubb 3 km En liten fint hållen minidjurpark med lekställningar och park vid sidan av djurframvi...
Reviews
Väldigt fint och välskött. Vår treåring tyckte mycket om att kolla på allt från små grodor till de stora hajarna. Även mycket intressant för oss vuxna. Inträdesavgift lite dyrt men barn under 4 år var åtminstone gratis. Det var svårt att hålla avstånd i vissa avdelningar och partier tyvärr..
Häftigt med alla fjärilar, sköldpaddor och akvarium!
Fjärilshuset är underbart med de fantastiska insekterna o djuren! Men det mesta förstörs av vuxna o barn som inte förstår eller vill förstå vad hänsyn o respekt betyder! Avstånd svårt trots tydlig markering o tilltal. Barn o barnbarn från norr fick tyvärr också sitt besök minimerat. Inte värt ett besök f n!
Mysigt med lite fiskar, hajar å fjärilar.. några vaktlar sprang omkring på golvet.. ganska corona säkrat.. fanns handsprit och avdelare vid kassan. Barnen trivdes. Tropiskt klimat så klä dig så att du kan ta av dig för å möta värmen och fukten..
Dyrt, 1000kr för en familj om 6 personer... Ett rum var som att gå på plantagen, ett rum hade plasthajar från 1994.. Som att vara på en utställning gjord av 9onde klassare.. Känslan av att anläggningen används av föräldrar till 3åriga barn istället för barnvakt är påtaglig.. besök ej!
Fjärilar, fiskar, sköldpaddor och några andra djur. Fiskarna ofta i stora vattentankar, men presentationen av skansen-jonas har tagits bort, troligen pga pandemin. Entrepriset 200 kr tycker jag är lite i överkant.
Ett måste att besöka!.
Trevlig utflykt som passade både vuxa och 6-åringarna. Fjärilar, fiskar o hajar, vaktlar, spindlar, grodor o sköldpaddor. Allt var bra o spännande / intressant. Det är varmt. På nedsidan; lite dyr entre. O inte så många fjärilar när vi dar där.
Trevligt, barnvänligt. Kommer mycket nära djuren.
Comment on this business

to add Fjärilshuset Haga ocean map to your website;