facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FKG - Fria konstnärers gille

FKG - Fria konstnärers gille

About

FKG Konstrunda och konstnärer

Story

FKG på Facebook!
SAMLINGSSIDA för konstnärer/medlemmar i FKG, samt för andra konstintresserade som vill följa konstnärernas arbete och deltagande i utställningar, konstevent och andra evenemang.

Detta är en sida med syfte att visa upp föreningens arbete och dela med sig av vår konst och våra konstnärliga aktiviteter i ett större sammanhang, som komplement till vår hemsida.

En sida där vi kan utbyta information kring varandras arbete, samverka och nätverka, skapa nya kontaktytor för samarbete och ta initiativ till kreativa gemensamma aktiviteter - kort sagt ett kreativt och inspirerande forum där var och en medlem är fri att lägga in kommentarer och bilder på sin konst och de utställningar som planeras.

Ursprungligen tillkom sidan för att dela information kring den årliga Konstrundan som äger rum varje påskhelg, men också en sida att dela information kring varandras arbete och för intresserade att följa vårt arbete individuellt och i föreningen.

Konstnärerna nås på olika sätt; via hemsidor, telefon och e-mail.
Det går också bra att ställa förfrågningar direkt här på sidan.

Samlad information kring konstnärernas arbete med kontaktuppgifter nås också via www.friakonstgille.se, vilket är föreningens officiella hemsida.




Address: 257 30 Rydebäck
Phone: 0709516733
City: Rydebäck
Zip Code: 257 30



related searches: Galleri intäppan, Utställning Luftkastellet 15 oktober
Similar places near
Timo Limo Timo Limo 1 km En del av Event Limousine, Er helhetslösning för lyxig persontransport Don't just arr...
Comment on this business

to add FKG - Fria konstnärers gille map to your website;