facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flamenco Tapas Restaurang Nynäshamn

About

Lunchrestaurang som på kvällstid förvandlas till en tapasservering.
Vi kommer servera spansk tapas på kvällarna och under lunch kommer vi ha olika rätter.

Address: Vikingavägen 39, 14940 Nynäshamn
Phone: 0730505585
City: Nynäshamn
Zip Code: 14940


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00
Tuesday: 11:00 - 14:00
Wednesday: 11:00 - 14:00
Thursday: 11:00 - 14:00
Friday: 11:00 - 14:00


related searches: Restauranger Nynäshamn, Nynäshamn Gästhamn Restaurang, Ny restaurang Nynäshamn, Vietnamesisk restaurang Nynäshamn, Restaurang vid havet Nynäshamn, Flötet Nynäshamn, Restaurangbåt Nynäshamn, Äta lunch i Nynäshamn
Reviews
Vi åt julbordet här och det var hur trevligt somhelst. Jätte trevlig personal och riktigt bra service. Liten mysig lokal med rutiga dukar på borden och levande ljus. Maten/tapasen var okey och smakade bra. Vi skulle velat haft mer utbud av spanska maträtter. Kycklingen och fläskfilén var lite torra och skaldjuren var lite för vattniga likaså champinjonerna . Aiolin var grym, riktigt bra, gick ihop hur bra som helst med den riktigt goda friterade potatisen. Den bästa av desserterna var Cheesecaken som smakade underbart. Vi gick därifrån mätta och belåtna och riktigt kul med ett annorlunda julbord.
Ligger fint i hamnen, med servering ute på kajen. Prisvärda rätter och en del väldigt bra tillagade tapas.
Väldigt god mat och trevlig service rekommenderar starkt
Underbar paella! De hade egentligen inte utkörning till ösmo, men körde ändå ut till oss när vi frågade. Supergott och jättetrevligt!
God mat, trevlig personal. Hunden fick sitta med ute och fick vattenskål.
Mycket bra o gott. Tara, mycket trevlig servitris tog väldigt väl hand om oss!!
Helt ok mat, trevlig personal och bra service. Lite extra kul med takterrassen
Har varit på denna restaurang förra året och då var det fantastiskt. Idag var en katastrof. Förstår att det är ny personal men det tog över en timme att få maten, den var dessutom kall och torr. Frågade efter en timme var maten var och fick till svar att köket är fullt. Det var långt ifrån fullsatt så hur ska det bli när det blir full fart om det blir det Nej det här stället kommer inte vi besöka igen och kan inte rekommendera. Jag har kommenterat på Facebook men de städas bort. Tror att någon försökte svara mig men eftersom jag antagligen blivit ”blockad” pga att jag hade negativ kritik så kunde jag inte komma åt att läsa svaret. Hur kan det vara så att man kan städa bort kommentarer på Facebook?!?!
Trots tidigare blandade omdömen valde vi att äta tapas här och vi har absolut inget att klaga på. Vi fick snabb service av trevlig och hjälpsam personal. Maten behövde vi inte vänta länge på och den var god med generösa portioner. När vi inte orkade äta upp allt vi frågade servitören om vi ville ta med det hem. Här äter vi gärna igen.
Det är ett mycket bra ställe att bara vara där och kanske låta vinden kyssa ens kinder. Eller också ta en fika eller grilla. Det finns grill utrustning, bord och bänk. En lekpark för barnen, en skateboard plats, m.m.. På sommar är underbar.
Comment on this business

to add Flamenco Tapas Restaurang Nynäshamn map to your website;