facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flen Trafik Skola

Flen Trafik Skola

About

FLEN TRAFIK SKOLA
Flen trafikskola hjälper dig att ta Körkort för Personbil och AM Körkort. Målet är allt ska vara både tryggt och ekonomiskt.

Story

FLEN TRAFIK SKOLA
-------------------------------
Flen trafikskola hjälper dig att ta Körkort för Personbil och AM Körkort.

Skolans mål är att ha branschens bästa lärare och hjälper dig gärna med allt som har med körkortet att göra.

Kom in till vår trafikskola på Norra kungsgatan 4 i Flen där vi gärna hjälper dig med att

✔ Ansöka om körkortstillstånd
✔ Boka in kurser samt planera dina körlektioner
✔ Trafiklärare som passar dig allra bäst
✔ Göra din utbildning på trafikskolan så smidig och effektiv som möjligt.

Vi har flera olika körkortspaket både intensiv- och traditionella kurser. Det ska vara både tryggt och ekonomiskt att ta körkort på vår trafikskola i Flen!

INTENSIVE KURS PAKET

✔ Tornadopaket 1: Nu: 10450:- Ord. pris 13950:-
✔ Tornadopaket 2: Nu: 13950:- Ord. pris 18400:-
✔ Tornadopaket 2 + Boende 8 Nätter Nu: 15 150:-

BOENDE

✔ Vi har sovplats för dig, kök, badrum m.m.
✔ Pris: 150 Kr/natt

Läs mer på : www.flentrafikskola.se

Det är viktigt för oss att du som kund ska trivas och vara nöjd Vi vill att din utbildning ska vara både tryggt och ekonomiskt. Att ta körkortet i Sverige nu är både svårare och dyrare.

Flen trafik skola satsar på att anställa personal som är pedagogiska och kan utvecklas i sitt arbete och ge bästa möjliga service till dig som kund.

Mycket centralt läge som ligger i närhen av tågstationen i Flen.

Hår du några frågor ring direkt tel: 0157-10090 mobil: 070 092 788 8 eller maila oss : [email protected]

-------------------------------
Besök vår Kontor/Trafik Skola i Flen

Norra Kungsgatan 4
642 37 Flen



"Flentrafikskola hjälper dig att ta körkort för automat eller manuell personbil.Skolans mål är att ha branschens bästa läraresom hjälper dig gärna med allt som har med körkortet att göra. Varmt välkommen in till vår trafikskola på Norra kungsgatan 4 i Flen! Vi hjälper gärna dig med att ansöka om körkortstillstånd, boka in kurser samt planera dina körlektioner."
Address: Norra Kungsgatan 4, 64237 Flen
Phone: 0157-10090
City: Flen
Zip Code: 64237



related searches:
Similar places near
Lärarförbundet Flen Lärarförbundet Flen 307 meter Välkommen till Lärarförbundet i Flens facebookgrupp. Här finns det möjlighet att läsa...
Bettna Skola Bettna Skola 16 km Det är en skola som är till en vis del bra! Men känner så där för att tipsa någon om ...
Reviews
Jag är väldigt tacksam över att jag hamnade på Flens trafikskola! Satte allt på första försöket, haha det trodde jag aldrig, men det är tack vare Outi och Flens trafikskola.Men alla jag var där med klarade sig också galant - så this is the place Är iallafall väldigt glad över att jag hamnade med underbara körläraren Outi som med sitt tålamod och humor verkligen hjälpt mig bli en säker och noggrann förare i bilen! Kunde inte blivit bättre för mig som är lite rörig : Temesgen som har skolan är lyhörd och flexibel! Vilket också underlättar. +++++Generellt trevlig och rolig stämning, vilket behövs när man köttar på med körkortet : Så detta är verkligen en bra plats, där de ger oss den bästa grunden för både uppkörningen, som inför framtidens körning.
Tack för körkortet! Jag tog en intensivkurs hos Flens Trafikskola, och det var en riktigt bra upplevelse! Denna körskola imponerade verkligen på mig med sin professionalism och dedikation för att hjälpa elever att bli självsäkra och skickliga förare. Från början blir man välkomnad av vänlig personal som skapade en avslappnad atmosfär. Instruktörerna är riktigt duktiga. Deras kunskap och erfarenhet lyser igenom när de guidar eleverna. För de som är nyfikna på boendet så delas det av elever och lärare i ett gemensamt radhus. Jag rekommenderar varmt Flens Trafikskola till alla som söker en intensivkurs av hög kvalitet!
Super nöjd med mina körlektioner med Tamesgen! Effektiva och peppande lektioner som var väl planerade utefter vad jag ville/behövde jobba på med tydligt upplägg. Tamesgen gjorde hela "körkortsresan" mindre stressig och mer skoj! Mycket tacksam, rekommenderar varmt!!
Jag tog intensivkursen här i sommras och har nu tagit körkortet. Jag är jättenöjd med handlederna och tackar för att de har varit så positiva och hjälpsamma under den korta tiden här, både gällande teori men även praktiska körningen. Jag skulle verkligen rekommendera att ta körkortet här
Förra veckan lyckades jag ta mitt körkort efter 8 försök över hela stockholm.Tack vare skolan och lärarna, jag rekommenderar dem till de är väldigt rättvisa med allt jag försäkrar dig om att ni kommer att vara glad över att ha bestämt sig för att ta ditt körkort på denna skola. Det bästa
Tack till Flens trafikskola och all kunskap. Klarade alla prov på första försöket :
Körde intensivkurs här och de var fantastiska! Hela gänget var supertillmötesgående och pedagogiska, jag rekommenderar varmt! Tog körkort på första försöket. Extra shoutout till Jakob som var min grymma lärare och var den största anledningen till att jag fick godkänt! :D
Tog intensivkurs nu över sommaren och är otroligt glad över att jag valde Flen trafikskola. Fantastisk anläggning med kapabla, schyssta och pedagogiska lärare. Speciellt tack till Temesgen och Uoti & Jacob! Ni var super! Välj Flen trafikskola!!!
Så fantastisk och trygg . tack fina flens trafikskola med personal .Micke som även var med på uppkörningen Boendet fungerade supper bra. tack för att ni var där när jag som mest behövde det Anette Gustafsson 58 år rekommenderar varmt denna trafikskola
Finaste Britta steg ett. Hon är en stjärna och visste exakt vad som krävdes för att denna adhd mamman som gärna undvek test och läsa på, hur hon skulle få mig att lyssna! Så jag och dottern klarade prov och uppkörning samtidigt på första försöken! Benny är också en härlig en och rolig om man kan ta skämt ! Tusen tack för er hjälp och för att ni såg till att jag gjorde de som krävdes! Temesgen, tusen tack till dig också! Mamma Britta, jag saknar dig redan!
Comment on this business

to add Flen Trafik Skola map to your website;