facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flexénita

Flexénita

About

Välkommen till Flexénitas Facebooksida. Teknik är till för att användas och för att skapa nya möjligheter för personer med funktionsvariationer.. Kika in på vår sida, ställ frågor, dela med dig av dina tips och ideér. Gilla och dela så mycke

Story

Välkommen att diskutera och skaffa dig kunskap om allt som har med IT teknik och funktionshinder att göra! Du får ta del av IT teknik för personer med kognitiva funktionshinder i skola och arbetsliv,

Flexénita betyder Flexibelt, Enkelt IT arbete. Vi erbjuder tjänster, produkter och anpassningar som underlättar i studie och arbetssituationer för personer med kognitiva funktionsnedsättningar. De personer vi vänder oss till har ett neuropsykiatriskt funktionshinder, är utvecklingsstörda, har en förvärvad hjärnskada eller annan kognitiv nedsättning. Vi vänder oss också till dig som arbetar inom detta område och som är intresserad av att skapa nya möjligheter.

Våra anpassningar bygger på enkla, konkreta, tydliga och flexibla IT-lösningar som kan formas visuellt med symboler och bilder, men också med stöd av text och ljud.

Flexénita erbjuder föreläsningar, utbildning och anpassningar med olika applikationslösningar där olika hjälpmedel ger stöd vid kognitiva svårigheter. I företaget arbetar Susanne Barkvik som är specialist inom området Kognition. Flexénita samarbetar med många andra företag inom branshcen för att skapa desto fler möjligheter för brukaren.

Mission

Motto: Gör det svåra enkelt – Det ger nytta för alla!

Impressum

Ansvarig för sidan är Susanne Barkvik
0705349017

Products

Några av de produkter Flexénita erbjuder finner du på http://www.flexenita.se/produkter.html
Tjänster som Flexénita erbjuder finner du på http://www.flexenita.se
/tjanster.html
Flexénitas nyhetsbrev https://flexenita.se/nyheter-fran-flexenita/
Ancon Assist Visuellt kassa stöd finner du på https://assist.ancon.se/



"Susanne är leg arbetsterapeut och utbildar och skapar tillgängliga arbetsplatser med teknik för personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Ancon G2 Assist kassasystem används inom handeln och är ett användarvänligt kassasystem som har en tillgänglig, användarvänlig, tydlig design som skräddarsys.Susanne är också tillgänglighetskonsult och gör uppdrag inom det kognitiva området på olika arbetsplatser och för enskilda personers behov. Susanne håller också föredrag inom det kognitiva området och It teknikens möjligheter till delaktighet och självständighet.E hälsa är ett stort område i samhället idag och även där är Susanne engagerad och verksam inom testbaserad hälsa där människors kognitiva förmågor kan förbättras genom tester."
Address: Sunnerstavägen 58, 18670 Brottby, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46851241803
es.atinexelf@ofni
City: Brottby
Zip Code: 18670


Comment on this business

to add Flexénita map to your website;