facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flexplåt AB

Flexplåt AB

About

Vi erbjuder allt i metall för undertak och fasader - från kompletta system till speciallösningar - med hög service till en attraktiv prisnivå. Testa oss!

Story

Vi är det nya alternativet som erbjuder allt i metall för undertak och fasader - från enkla vertikaler till kompletta system.

SPECIAL ÄR VÅR STANDARD
Vi tillverkar alltid på beställning, vilket gör att special är vår standard. Allt måttanpassas så att du får en lösning för dina önskemål. Vi anpassar oss efter dig, inte tvärtom.

KORTA LEVERANSTIDER
Vi kan ofta hålla mycket korta leveranstider. Vertikaler och profiler är till exempel klara 06.00 dagen efter beställning. Även andra produkter och system möter vi upp med mycket korta leveranstider.

FRI RÅDGIVNING KRING SMARTA LÖSNINGAR
Ibland står du inför knepigare konstruktionsutmaningar. Då hjälper vi dig att ta fram smarta lösningar. Med vår flexibla produktion finns det ofta konstruktioner som gör att du kan spara pengar i projektet. Tveka inte att höra av dig när du står inför en konstruktionsutmaning. Stor som liten.

RÄTTA PRISNIVÅER – HÖG SERVICENIVÅ
Vår ambition är att kunna hålla attraktiva prisnivåer och hög servicenivå. Rätt prisnivåer kan vi hålla genom att vi har effektiva kanaler för inköp. Servicenivån håller vi hög genom att vi älskar det vi gör - allt i metall för undertak!

Address: Studiovägen 8, 135 48 Tyresö
Phone: 070-563 23 15
City: Tyresö
Zip Code: 135 48



related searches: Itaab, Metalltak, Flex4000, Undertak plåt
Similar places near
Fontana Fontana 32 meter Olivoljan Lakonia är mycket god och passar perfekt på pasta.
Colswe Consulting AB Colswe Consulting AB 793 meter Miljögivare (Colswe CO2, Colswe VOC -Flyktiga Organiska Ämnen, Colswe Meteo, Colswe L...
LMF Måleri LMF Måleri 1 km LMF Måleri har som mål att inte enbart hjälpa dig att förnya utan även förverkliga di...
Bollmora Entreprenad AB Bollmora Entreprenad AB 1 km Beab Mark står för Bollmora Entreprenad AB, vi utför alla typer av markarbeten. Bolag...
Skälsätra Bygg & Design Skälsätra Bygg & Design 1 km Service på hög nivå. Snickare, rörmokare, målare och allt du behöver för ditt bygge!...
Lennse Bygg & Besiktning Lennse Bygg & Besiktning 2 km Lennse Bygg & Besiktning har mångårig erfarenhet inom byggbranschen och erbjuder kval...
Some bygg AB Some bygg AB 2 km Vi är ett litet byggföretag med stora ambitioner,inget jobb är vare sig för litet ell...
Leasebyggarna i Hälsingland AB Leasebyggarna i Hälsingland AB 313 km Byggföretag.
Reviews
Toppen personal
Comment on this business

to add Flexplåt AB map to your website;