facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Floda Träd

Floda Träd

About

Vi utför trädtjänster till dig som privatperson, företag, förening, kyrka, stad eller kommun. Vi hjälper er att ta ner de träd ni vill ha hjälp med. Nytt för 2019 är att vi nu erbjuder stubbfräsning.

Story

Vi åtar oss i första hand arbeten så som trädfällning/sektionsfällning.

Vi hjälper er givetvis med bortforsling av kvistar mm. Du väljer själv med vad, och hur mycket hjälp du behöver.

Detta är bara några exempel på de tjänster vi tillhandahåller. Vi kan även ta bort stubbar med hjälp av stubbfräs och utföra tjänster så som borttagning av torra grenar, röjning, flisning .

Anledningen till att vi inte har fasta priser beror på olika faktorer: Trädets bredd, längd, grenverk och fällningsmöjligheter är bara några av de skillnader som påverkar. Vi gör därför en bedömning från fall till fall.

Vi kommer ut till er på plats och gör en bedömning, ni får sedan ett kostnadsförslag (offert) som ni får ta ställning till. Kostnadsförslaget är kostnadsfritt.

Jämför gärna våra kostnadsförslag, så ser ni att vi har konkurrenskraftiga priser!



"Vi hjälper dig med borttagandet av träd och stubbar på ett skonsamt och effektivt sätt.Vi arbetar med träd- och stubborttagning åt alla; privatpersoner, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, fastighetsbolag, samfälligheter, bostadsrätter med flera."
Address: Ekvägen 11, 44833 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0733-444333
City: Floda
Zip Code: 44833



related searches: Floda meaning
Comment on this business

to add Floda Träd map to your website;