facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flötet Grill & Bar Nynäshamn

Story

Restaurang Flötet Grill & Bar
Var: Nynäshamn

Öppettider Sommartider.
A la carte Måndag till söndag12:00-23:00
Efter kökets stängning serveras en enklare barmeny.

Baren stänger 00.30 fredag & lördag.

Fullständiga rättigheter.

Boka gärna bord på tel 08-533 321 21

Vi ses!

Lokalen kan abbonneras för middagar, födelsedagsfester, möten mm.

Address: Fiskargränd 8, 149 30 Nynäshamn
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 30


Similar places near
Rotundan Rotundan 178 meter Jag var där med familj och svärfars. Alla var nöjda med sin mat och de kunde till och...
Sorunda Restaurang Sorunda Restaurang 15 km Inte igen. Första man möts med när man stiger in är att det inte finns någon ventilat...
Reviews
Super trevlig och snabb service Och gott Personalen var otroligt trevliga fixar det mesta på nolltid Service på denna restaurang är i topp Hur mycket gäster som helst och de fixar allt som det var hur enkelt som helst Alla gäster trivs med att ha kul tillsammans och det är ju den fantastiska fina personalen som gör det möjligt Grattis till ert engagemang Vi ses
Trevlig personal, mysigt ställe och toppen mat för pengarna.
Underbart god mat goda räkor, god burgare och de godaste pommes jag ätit i hela mitt 22 åriga liv
Har bara öppet på sommaren. Mycket god mat och fin miljö vid hamnen. Vårt gäng smakade toast, färska räkor, högrevsburgare och ceasarsallad. Allt var gott och alla blev proppmätta av de generösa portionerna. Burgaren 'Nynäshamn 2018' var extra fin. Räkorna stora och fräscha och halvportionen räcker som förrätt till 2. God öl, bland annat Nynäshamnsbryggeriets öl på fat. Drinkarna var inte bra, så nästa gång håller vi oss till öl och läsk. Serveringspersonalen verkade trött och stressad, kanske hade varit en jobbig dag. På sommaren visar de fotbolls-vm matcher och livejazz utanför vissa onsdag kvällar.
Flötet har ett perfekt länge nere i Nynäshamns småbåtshamn. Det finns gott om plats att välja på. Du kan välja om du vill sitta nere på bryggan, uppe på terrassen, under taket i skuggan eller inne om det blåser lite kallt. Det är ett perfekt ställe att sitta och titta på lite folk när dom går förbi. Men menyn kunde vara lite roligare och lite billigare. Den ligger straxt över vad den är värd. En liten justrering skulle vara bra och lite trevligare personal så skulle det bli från mig.
Mysigt ställe, maten håller dock rätt ojämn kvalitet. Vart serverad risotto med räkor en dag som var helt fantastisk! Och var tillbaka mindre än en vecka senare och beställde samma rätt som då var en riktigt trött tallrik utan smak.
Bra läge vid kajen. Inget komplicerat. Beställ i baren, sätt er och maten bärs ut. Åt veg. halloumiburgare som var bättre än de jag provat på andra ställen i sommar. Något överprisat, men det är inte ovanligt för restauranger som bara är öppet på sommaren.
Mycket god mat men tveksam service. Beställde massa räkor men hann inte äta upp pga tid att passa, frågade servitrisen om det var möjligt med doggybag pga tid att passa. Servitrisen gömde sig därefter i köket tills vi gick, hade hellre tagit ett rakt nej. Såg ut att vara ny på jobbet.
Väldig dålig servis. Jag med familj var där vi var en av dom första som beställde men personerna som kom efter fick sin mat långt före oss cirka 40 min. Sen så var det dålig mat. hamburgarna var i samma nivå som max och höga priser. En person som jobbade såg ut att var påverkad. Rekommenderas inte.
God räkmacka med mycket fräscha räkor men varför inte ett lite påkostat bröd Istället för rund hönekaka som man köper på affären Mackorna är ju inte gratis
Comment on this business

to add Flötet Grill & Bar Nynäshamn map to your website;