facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flott

"Flott är en samlingsplats med fokus på GODA hamburgare och GOD dryck.På Flott arbetar vi med nära produkter såsom bröd från lokalt bageri och kött från Östergötland.Ett avslappnat ställe för små och stora sällskap, för både hungriga och törstiga på plats eller hemma i soffan."
Address: , Linköping , E, SE
City: Linköping



related searches: Flott Bedeutung, Flott Duden, Säulenbohrmaschine Flott, Flott Tischbohrmaschine 230V, Flott Standbohrmaschine gebraucht, Flott Handbohrmaschine, Flott Standbohrmaschine alt, Flott TB15
Similar places near
Burger King Burger King 190 meter
Beer & Burger Beer & Burger 440 meter
Reviews
Helt klart en av Sveriges bästa burgare! Deras bacon & Cheese bjöd på riktigt bra kött som stekts så där härligt med ett krispigt yttre men fortfarande saftigt och välsmakande. Kombinationen av riktigt bra bacon och syrad lök blandat med majonnäs och det fluffiga brödet var en riktigt 100 poängare! Deras sötpotatispommes var krispiga och precis rätt. Klart värt ett besök!
Supergod mat, kommer definitivt äta där igen. Lite tråkig lokal och personalen kändes inte alltför engagerad...men maten vägde upp det med råge.Mat: 5/5
Besviken. Köpte en ”yakiniku”. Liten portion, tråkigt upplägg och mikrad matsynligt för kunder. Inget vidare. Besviken på upplevelsen. Sällskapet köpte burgare och dem var okej. Inget märkvärdigt förutom att man var tvungen att köpa till strips och dricka för en överpris. Dem anställda stod med huvudena nedgrävda i telefonerna tydligt och synligt för kunderna.
Väldigt goda burgare som definitivt är mättande. Värt priset. Lokalen har två våningar varav den ena har mindre bord och tyvärr ganska högt ljud det låter en del från gatan utanför och den nedre våningen har långbord. Inte den bästa lokalen kanske men går hur bra som helst att ta med maten om man vill det. Rekommenderar inte detta till första dejten då maten, likt namnet på restaurangen, är ganska flott. Kommer äta här igen och rekommenderar alla att testa. Veganskt alternativ finns.
Riktigt bra burgarhak! Burgaren med pankofriterad kyckling var krispig och väldigt bra kryddad. Tack vare att den var så oss krispig blev den aldrig att kännas tung eller flottig. Krispsallad måhända är något Göteborgskt, men för att nämna en förbättringspotential hade burgaren mått ännu bättre av en skiva sallad eller en tomat för estetiken. Överlag riktigt bra ställe, rekommenderas!
Första besöket här och blev besviken på kvaliteten. Överstekt kött och alldeles för salt. Friterad kyckling var överfriterad och torr. Förstår inte att alla tycker att detta är bra burgare? Specialkost: Glutenfri
Bra burgare och trevlig miljö. Fräscht och rimliga priser! Trevlig personal även om beställningen blev fel. Rekommenderas, lite ont om platser annars väldigt bra! Kommer komma tillbaka!
Fantastiskt fina burgare som faktiskt lyckas att ta dem en bit längre. Provade en flipper med bl.a. Lökringar. Mysigt och trevligt. Prisnivå är lite över med en burgare och tillbehör som närmar sig 200 kr
Väldigt goda burgare och pommes! Lokalerna kunde dock varit lite mysigare. Särskilt entréplanet är lite för stökigt, och kyligt. Men maten får näst intill högsta betyg!
På Flott matloftet! Ca kl 12-13 Frågade vart maten tog vägen efter 24minuter. Svar: det är 25minuters väntetid?! Efter 45minuter fick vi maten.
Comment on this business

to add Flott map to your website;