facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flottiljen Köpkvarter

Flottiljen Köpkvarter

About

Hos Flottiljen Köpkvarter finns ett varierat utbud av butiker och café/restauranger som vi tror passar många smaker - mitt i hjärtat av Barkarbystaden.

Address: Kalvshällavägen 1, 177 43 Järfälla
Phone: +46 21 19 30 00
City: Järfälla
Zip Code: 177 43



related searches: Jakt Barkarby, Flottiljens äldreboende, Barkarby Handelsplats, ICA Maxi barkarby parkering, Barkarby Outlet nakd, Barkarby Outlet mat, Premium Outlet Stockholm, Barkarby Centrum öppettider
Similar places near
Barkarby Outlet Barkarby Outlet 490 meter
Reviews
FLOTTILJEN AFFÄRSCENTRA JÄRFÄLLA Ett fint litet torg med olika komponenter som samverkar. Här kan det gamla samhället pusslas ihop i tidsmodern stil. Med nya och äldre butiker i sammansättning skapas det samklang. Elin med kemtvätt och skrädderi sticker ut som en butik med skrädderi med högt betyg. Wedding o Castle inbjuder via tankar på fest glamour och glädje. Vid detta köpkvarter är det nära att ta sig via kollektiv trafik till annat närområde.
Flottiljen Köpkvarter imponerar inte på mig men är ingen katastrof heller. ICA butiken ser väldigt trevlig ut men det var bara ett snabbt besök. Rondeller är inte min likör och ännu mindre när dom är trånga som här. Parkering vid många besökare är lite vilda västern tyvärr.
Stora ytor man känner inte trängsel här. Önskar bara de va lite mer butiker härinne. Det är Ica Maxi och apoteket samt vaccin att tillgå. Men annars är det fräscht och fint. Man känner sig trygg härinne.
Fräscht ställe med fina butiker. Dock oftast fullpackat med bilar på parkeringen ovan mark. Mitt tips är att du istället använder parkeringen som finns under ICA, där är det alltid gott om plats.
Många affärer helt klart kan man gå här en hel dag
Finns allt möjligt här, verkligen! Enda nackdelen är rondellen precis innan man svänger av till Ica.. kaos är det närmsta man kan komma. I övrigt ett riktigt bra köpkvarter.
Bra köpkvarter med usel trafikplanering. Ha stort tålamod vid besök.
Helt okej köpcentrum..trångt på parkeringen vid lönehelger bara
Lite besvärligt att komna in på ICA maxi på grund av ombyggnad
Ett jättefint köpområde ombyggnad av ica blev lyckat
Comment on this business

Directions to Flottiljen Köpkvarter with public transportation


Stora torget 60 meters
175
550
552H
552V
567
590
Herrestavägen 160 meters
550
552H
552V
567
590
Lansengatan 200 meters
Flygfältsvägen 210 meters
Löjtnantsvägen 220 meters

to add Flottiljen Köpkvarter map to your website;