facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flottsbro

Flottsbro

About

Flottsbro Friluftsområde är med sina attraktioner ett av Stockholms mest välbesökta friluftsområden. Här finns länets högsta skidbacke, ett härligt naturbad, vandringsleder, lekplatser och många andra friluftsmöjligheter som är öppna �

Story

Stugby & camping med 49 stugor, vandrarhem och 67 campingplatser
Skidanläggning med 5 nedfarter & 3 liftar. Stora backarna betjänas av 4-stolslift och ankarlift medans barnbackarna har en knapplift.
Bikepark under sommarhalvåret



"Flottsbro är en året runt öppen aktivitetsanläggning för hela familjen med boende i såväl stuga som med husvagn och tält tillgängligt. På vinter finns här Mälardalens största skidanläggning"
Address: Häggstavägen 20, 141 32 Huddinge
Phone: 08-535 327 00
City: Huddinge
Zip Code: 141 32


Reviews
Det är ju inte fjällen utan en backe med några nedfarter i Stockholm så inte den ”perfekta” skidbacken så klart men den har allt som man behöver och är ”under omständigheterna” mycket bra Supertrevlig och hjälpsam personal. Min dotter gick skidskola snowboard och läraren var supertrevlig och proffsig. Personalen i uthyrningen var hur gulliga som helst och hjälpte henne att rätta till felaktigt ditskruvade bindningar på hennes snowboard
Liten skidort men bra för nybörjare. Sittliften var stängd när jag var där därför tar jag bort 1 stjärna.
Mitt första besök här för att köra downhill och hyrde cykel för ändamålet. Vi var tre stycken som hyrde samma typ av cykel och jag kan inte rekommendera någon att hyra cykel här tyvärr. De har många år på nacken och kändes nervösa att cykla på. Med bara två relativt enkla banor är det inget familjevänligt ställe. Det saknas skills area. Däremot säkert kul för dem som är väldigt duktiga utförs. Folket vid liften var hjälpsamma! Och det var underbart att ta sig ett dopp i vid badplatsen alldeles intill.
Rätt tekniska och välkuperade leder, en kortare och en på ca 5km. Rätt väluppmärkt från perkeringen och väl värt energin om man vill trampa själv.
Älskar platsen. Det var första gången jag var där. Vädret var inte den bästa de dagen men platsen är unik och har jätte roligheter. Jag kommer säkert återvända med mina ungar.
Jättefint bad. Mycket dåligt med toalett. Endast 1 var toppen med trasigt dörrlås. Den var även mycket skitig utan tillgång till tvål.
Litet men bra ställe. Har det man behöver.
Härlig dag på sportlovet med god mat
Snabb service, bra backar för nybörjare och lätt att hyra utrustning via hemsidan. Kanske borde ha lite värmestugor närmare barnbacken?! Enda negativa är att personal tänder eldarna med alltför mycket illaluktande tändvätska, som sätter sig på kläder och gör en smått yr.
Väldigt härligt ställe med många aktiviteter för den som inte bara vill sola och bada. Bra restaurang med en hel del valmöjligheter av både mat och dricka. Mycket folk men dom allra flesta visade bra respekt och höll avstånd.
Comment on this business

to add Flottsbro map to your website;