facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fluffrumpan

Fluffrumpan

Story

Webbutiken Fluffrumpan säljer framförallt tygblöjor som är både bra för miljön och människan.
På Fluffrumpans Facebooksida kommer ni få information om nya produkter, speciella erbjudanden och ut över detta ska sidan fungera som en liten blogg. Jag kommer dela med mig av egna erfarenheter samt intressant och kul information.
Här ska vi ha det roligt! Varje gång vi får ett nytt mönster från Windelmanufaktur till butiken kommer vi leta tillsammans efter ett namn och ni kan vinna ett pris. Gå gärna med i gruppen "Windelmanufaktur Sverige"!
Så gilla och följ vår sida :)

Address: Södra Lundby Kulla 3, 53461 Vedum
Phone: 0705279569
City: Vedum
Zip Code: 53461


Reviews
Perfekt utbud av tygblöjor, här finns något för alla behov! Så himla fin hemsida där det är lätt att hitta vad man söker, väldigt trevlig och snabb kundtjänst både via sociala medier och mail.
Supertrevlig kundtjänst och ett stort utbud av blöjor. Lyckas alltid shoppa för cirka 5 gånger planerat inköp för det finns såååå mycket att välja på! Claudia har dessutom en fantastisk expertis så bara att fråga om en är osäker på vad som kan tänkas passa barnet i fråga.
Jag är alltid nöjd när jag fått hem min beställning! Bra produkter och fantastisk go kundtjänst som är väldigt tillmötesgående. Handlar alltid våra blöjor m.m hos fluffrumpan och kommer fortsätta med det!
Lätt att hitta på sidan, bra kontakt, bra priser, snabba leveranser, finfina produkter och en trevlig ägare. Handlar här så ofta plånboken tillåter
Alltid trevligt bemötande. Lätt att rådfråga och toppenbra produkter. Bra hemsida!
Snabb på att svara, vänlig och väldigt kunnig.
Otroligt bra service och snabba leveranser
Riktigt bra service, snabba leveranser och ett jättebra utbud!
Fint utbud och fantastisk service!
Bra service, alltid ett bra bemötande o är hjälpsam efter önskemål. Kan varmt rekommendera blöjorna från Mommy Mouse
Comment on this business

to add Fluffrumpan map to your website;