facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FlumeRide

Story

Välkommen till FlumeRide på Liseberg! 28 stockar kan surfa fram samtidigt och varje stock har plats för 4 vuxna eller 5 barn. Banan är 610 meter lång och har en topphastighet på 60 km/h. Förbered dig på en lika blöt som kul åktur!

Address: Örgrytevägen 5, 412 51 Göteborg
Phone: +4631400200
City: Gothenburg
Zip Code: 412 51



related searches: Liseberg, Kållerado Liseberg, Gasten Liseberg, Valkyria Liseberg, Liseberg tickets, Lilla Allt i Ett, Liseberg Karta, Loke ride
Similar places near
Aqua Barn Aqua Barn 5 km Bra utbud av kurser för barn. Duktig och trevlig personal. Fina lokaler med möjlighet...
Reviews
Är 30+, Lika rolig nu som när man var 6 år.
Det var jättekul men jag var tvungen att åka med främlingar. Det var kul att åka ner på de där backarna men jag blev helt dyngsur. Rekommenderar att man tar med sig en poncho!
Väldigt roligt, man ser nästan halva lise
Världens bästa attraktion no
Klassiker! Upplevelsen är väl inte längre på topp ur spänningsperspektivet - lite väl lugn inledning kanske? Men vänta på slutet - och om man ska bli dyngsur är ju spännande i sig. Och den lugna inledningen ger en ju tid att fundera på det som komma skall
Väldigt bra attraction och är också ganska lång!
Kul att åka under sommaren, Pinchos finns att köpa precis utanför. Tappade ett kort i en av åkturen, personalen där var ej villig att kolla igenom säten, som bara kunde vara en lätt grej att göra även om chansen är liten att det skulle hitta den.
Blev blöt och det var jätteblött utanför och kallt så jag blev också kall men då tog jag en popcorn fast den försvann hittade den inte och sen var det en till kö till glassen som var längre än förut. Jag tror jag såg Hurley från LOST också men vet inte säkert.
FlumeRide är en av Lisebergs klassiker. Och det av en god anledning. Den är alltid rolig att åka med ett par kompisar eller din familj. Du kommer att planera hur alla ska sitta beroende på hur nedskvätt eller inte du vill bli. Denna och Kålerado är ett måste en varm sommardag på Liseberg.
Ett måste om man är på Liseberg! Var beredd på att du blir lite blöt, så det kanske inte är den optimala attraktionen när det är kallt ute. Upplevelsen är kanske inte den mest skrämmande, men lagom rolig, i synnerhet tillsammans med barn i låg- och mellanstadieåldern.
Comment on this business

to add FlumeRide map to your website;