facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flygbussarna Skavsta Airport (B)

Address: Skavsta Airport, Nyköping
Phone: +46858822828
City: Nyköping



related searches: Flygbussarna tickets, Flygbussarna timetable, Flygbussarna Stockholm C, Flygbussarna skavsta timetable, Skavsta Airport departures, Skavsta Airport arrivals, Flygbussarna app, Skavsta Airport to Stockholm train
Reviews
Bussarna till Stockholm går 30-45 minuter efter flighterna landat. Bussen till Norrköping och Linköping går enligt tidtabellen. Observera att det inte är samma avgångstid alla dagar.
Platsen är lilla Skavsta flygplats. Bussresan t/r gick mycket bra.
Mycket kompetenta, hjälpsamma och vänliga förare. Bra organisation - den köpta biljetten är giltig i 3 månader. Om det är fler passagerare än sittplatser kommer en annan buss inom 10 minuter. Bekväm körning, möjlighet att ladda din telefon. Biljetter kan köpas både via appen och på stationen. Det är värt att uppmärksamma två saker: 1. tidtabellen är olika varje dag, beroende på flyg, och du måste kontrollera den på hemsidan. 2. Avgång från Stockholms station till flygplatsen sker genom porten inifrån byggnaden.
Var försiktig när du köper biljetter! Vanligtvis köper du tur och retur, men att inte ha bokat en plats kan innebära att du inte hittar någon plats när bussen kommer det hände en barnfamilj på natten, i Skavsta, 100 km från Stockholm. Min rekommendation till Flygbussarna är att ha en plan B-lösning för sådana fall. Om du redan har, ännu bättre. Allt annat är ok. Bra förhållanden, wi-fi, USB-laddning, bagageutrymme.
Utmärkt om man landar i Svaksta. Omedelbart utanför utgången till höger tar den dig direkt till centrum på 80 minuters mycket bekväm resa bekväma säten, luftkonditionering, wifi. Barn upp till 8 år är gratis. Från den officiella webbplatsen, var uppmärksam på tidtabellerna särskilt på återresan och i alla fall är alla resor perfekt synkroniserade med flygen. Det finns många sätt att köpa biljetter automater, webbplats, officiell app och ombord
Vi använde bussen för att ta oss till och från flygplatsen. Resan är mycket bra, eftersom bussen tas så fort du lämnar terminalen biljetter kan köpas i appen och gäller för både ut- och hemresan. Men hemresan var inte så bra, bussen som var planerad till 6.40 dök inte upp och den 6.50 gick lite sent. Tack och lov är flygplatsen liten och det finns gott om tid Så vi undersökte att detta var det mest ekonomiska alternativet
Super bekväm service, allt är enkelt och tydligt, varifrån, var, betalas och biljetten är giltig i 3 månader. Du kan också köpa 10 biljetter för ett år med rabatt.
Köpte en biljett och väntade på att den tredje bussen skulle ha en plats på den. Medan andra 250 personer var i samma situation.
Det billigaste sättet att ta sig från Skavsta flygplats till Stockholm och tillbaka.
Skulle inte rekommendera
Comment on this business

Directions to Flygbussarna Skavsta Airport (B) with public transportation


Skavsta flygplats 70 meters
515
Flygbussarna
Skavsta Airport (General Schybergs Väg) 280 meters
601
602
606
607
N601
N602
Skavsta flygplats 290 meters
Verkstadsskolan 290 meters
515

to add Flygbussarna Skavsta Airport (B) map to your website;