facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flyttfirma BL Flytt & Allservice AB

Flyttfirma BL Flytt & Allservice AB
Vi är ett flytt och allserviceföretag med fokus på bra kundbemötande och arbetskvalité. Våra arbetare har flera års erfarenhet i branschen och leds av en stark arbetsledare med mer än tio års erfarenhet bakom sig.

Vi erbjuder främst tjänster inom flytt, städ av alla sorter, packning och magasinering, och även andra tjänster inom allservice. Vi erhåller packmaterial så väll som städmaterial av högsta kvalité.

Vi är stolta över att ni hittar oss på Reco som årets rekommendation 2020! Vår strävan efter bra kundbemötande och arbetskvalité avspeglas i omdömena.

Bohaget är försäkrat via TryggHansa upp till ett värde av tio miljoner, vi använder oss flitigt av packmaterial för att förhindra skador och arbetarna packar strategiskt och varsamt. Inom städ har vi även städgaranti vid eventuella klagomål!

"Vi är ett flytt och allserviceföretag med fokus på bra kundbemötande och arbetskvalité. Våra arbetare har flera års erfarenhet i branschen och leds av en stark arbetsledare med mer än tio års erfarenhet bakom sig.Vi erbjuder främst tjänster inom flytt, städ av alla sorter, packning och magasinering, och även andra tjänster inom allservice. Vi erhåller packmaterial så väll som städmaterial av högsta kvalité.Vi är stolta över att ni hittar oss på Reco som årets rekommendation 2020! Vår strävan efter bra kundbemötande och arbetskvalité avspeglas i omdömena.Bohaget är försäkrat via TryggHansa upp till ett värde av tio miljoner, vi använder oss flitigt av packmaterial för att förhindra skador och arbetarna packar strategiskt och varsamt."
Address: Stortorpsvägen 72, 142 65 Trångsund, 745874, Stockholm, Sveden
Phone: +4686646700
es.ecivreslla-ttylflb@rogi
City: Stockholm
Zip Code: 745874


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00


related searches: Flyttfirma bl flytt & allservice ab stockholm reviews
Similar places near
Svensia Svensia 6 km
Ryska Posten Ryska Posten 11 km Ryska posten är ett skämt i förhållande till service. De gör gärna snabba och påstrid...
City Self-Storage Sverige City Self-Storage Sverige 12 km Vilken service
Reviews
Duktiga killar som är snabba och effektiva. Rädda om sakerna, och punktliga
Jag har nyligen anlitat BL Flytt & Allservice AB för min flytt och jag kan inte vara mer nöjd med deras service! De är verkligen en fantastisk flyttfirma som gör allt för att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt. De var mycket professionella och effektiva, och deras personal var mycket kunnig och hjälpsam. De gav mig även tips och råd för att göra min flytt ännu enklare. Det var verkligen en lättnad att ha dem vid min sida under hela flytten. Deras flytt- och städtjänster var utmärkta och jag uppskattade verkligen deras snabba och effektiva service. De hade även en bredare tjänsteutbud, inklusive magasinering och packningstjänster, som kan vara till stor hjälp under flyttprocessen. Jag rekommenderar starkt BL Flytt & Allservice AB till alla som söker en pålitlig och professionell flyttfirma i Stockholm. De är verkligen experter på flytt och jag kommer definitivt att anlita dem igen vid framtida flyttar.
Comment on this business

to add Flyttfirma BL Flytt & Allservice AB map to your website;