facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flyttfirma etab relocation AB

Flyttfirma etab relocation AB

About

Etab Relocation AB

Story

etab är ett företag som erbjuder mer än de flesta flyttfirmor.
alla våra tjänster är inhouse, Dvs vi arbetar enbart med egen personal och egna fordon som uppfyller högsta miljöklass. företaget är kvalitetsäkrat av Smf ( Sveriges möbeltransportörersförbund)där vi även har vår auktorisation för Bohagtransporter. All personal har genomgått adekvatublidning inom sin yrkesroll.



"”Etab Relocation AB har en gedigen erfarenhet inom flyttbranschen, idag inne på 3:e generationen då delar av Etab startade 1966 - Vilket innebär att vi firar 52 år i år. Vi utför dagligen flertalet uppdrag inom flytt, flyttstäd och magasinering på flera orter i Stockholm och angränsande län, varje vecka är våra inrikes lastbilar på vägarna runt omkring i Sverige. Etab har specialiserats på bohagsflytt, företagsflytt och magasinering. För att säkerställa att våra uppdrag sker enligt våra normer och håller den höga kvalitativa service vi jobbar emot äger vi våra lageranläggningar, transportfordon samt att alla våra medarbetare arbetar för oss mot kollektivavtal och talar svenska. Välkomna!”"
Address: Skärgårdsvägen 270, 13430 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086428500
City: Gustavsberg
Zip Code: 13430


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Flytta service, Flyttfirma skärgården, Sveriges största flyttfirma, Flyttar
Reviews
Grymt duktiga killar. Glada och positiva. Hade missat att meddela att jag hade ett säkerhetsskåp men det löste dom ändå.
Bästa flyttfirman
Comment on this business

to add Flyttfirma etab relocation AB map to your website;