facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flyttfixarna Sverige AB

Flyttfixarna Sverige AB
Address: Grönbogatan 5, 504 68 Borås
Phone: +46101012900
City: Borås
Zip Code: 504 68



related searches: Kvalitetsflytt, Kvalitetsflytt Flashback, Kvalitetsflytt Luleå, Kvalitetsflytt betalning, Flyttkillarna omdöme, Kvalitetsflytt kollektivavtal, Kvalitetsflytt Helsingborg, Flyttkillarna Umeå
Similar places near
Flyttfixarna Flyttfixarna 0 meter Flyttfirma Flyttstäd/Hemstäd/Magasinering
Flyttfixarna Flyttfixarna 737 meter Flyttfixarna vi löser allt: Flytt - Pack - Flyttstäd -Transport - Magasinering
Transport 24 Transport 24 3 km Vi erbjuder flytt, leverans, intag och uttag av kassaskåp över hela Sverige.
Reviews
Har använt Flyttbilen vid mina tre senaste flyttar och är mycket nöjd!! Vet inte hur de står sig prismässigt men service och bemötande, fakturor är i topp!! Nu hoppas jag att det är färdigflyttat men OM då använder jag dem igen.
Oseriös flyttfirma! Lägger ens saker utomhus i regn, ej försiktiga med ens saker. Förstör, trasigt
Toppenbra flyttfirma som vi anlitat flera gånger. Alltid lika supernöjda. Alltid lika trevliga flyttkillar. Snabbt, smidigt och prisvärt!
Perfekt utförd flytt av bohag, trevliga
Detta var första gången jag anlitade flyttbilen, det kommer jag garanterat att göra igen! Trevliga och effektiva flyttgubbar. Värt varenda krona!
Säkert bra o tryggt att haft min förvaring där, det har det varit. Bra packat med ifrån dom. Mycket nöjd med att ha varit kund hos er.
Jag har anlitat Flyttbilen vid tre tillfällen och har varit mer än nöjd med firmans proffsiga personal och ledning. De är att varmt rekommendera!
Hade saker hos dem för några år sen . När jag skulle hämta ,massa saker saknades bla nya tallrikar och kastruller . När jag anmälde hos chefen dem sa att det inte stämmer och var otrevliga.
Min fastighetsmäklare rekommenderade flyttbilen första gången för några år sedan. Har nu anlitat flyttbilen vid 4 tillfällen, som senast igår för min fars räkning. Är mycket imponerad över hur trevligt man blir bemött och hur effektivt de jobbar. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Flyttfixarna Sverige AB map to your website;