facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Flytthjälpen i Örebro

"Om det börjar sig närma en flytt av hem eller kontor kan det vara klokt att hitta hjälp i god tid. Hos FlyttHjälpen Örebro kan du få snabb hjälp med allt du behöver flytta.EN HELHETSLÖSNING FÖR DIGOm det är dags för dig att flytta är det ofta en hel del att tänka på. Vi ger dig en helhetslösning för hela din flytt oavsett vilka typer av möbler du har.VI VET VAD VI GÖRVi har lång erfarenhet av flyttningar och vår flyttfirma har erfarenhet av att både flytta kassaskåp, pianon och andra saker. När du anställer ett flyttföretag ska du alltid känna dig trygg med att dina saker transporteras på ett säkert sätt."
Address: garpvägen 72, 70240 Garphyttan
Phone: +46705119234
City: Garphyttan
Zip Code: 70240



related searches: Flytthjälparna, Flytthjälpen Göteborg, Flytthjälpen Örebro alla bolag
Reviews
Vet inte om det är rättfärdigat; men fick avbokad flytt efter att ha väntat i 12 h på flyttning. Senarelades till dagen därpå. Lovas till efter lunch, men kan man tro på det?
Jag rekommenderar varmt Flytthjälpen Örebro Har flyttat oootaliga gånger genom livet, men aldrig tidigare har jag mött sånt genuint engagemang & sån omtanke för kunderna. Jag anlitade tryggt Johan & Flytthjälpen Örebro's "fullservice" dvs. all packning, bohagsflytt, magasinering & flyttstädning. Wow Smidigare flytt har jag ALDRIG nånsin upplevt... Johan höll mig regelbundet & tydligt informerad genom alla processer. Flytthjälpen Örebro bemötte mig med stort tålamod & ett betryggande lugn, oavsett mina ändringar & tillägg. Anlitar man Flytthjälpen i Örebro får man förutom bra priser, tillgång till ett fantastisk kompetent team & oerhört hög serviceanda! Johan är kort & gott en klippa
Comment on this business

to add Flytthjälpen i Örebro map to your website;