facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Foderautomatik

Foderautomatik

About

Tillverkar foderautomatik och höhäckar. säljer Sårtvätt, vattenrening och desinfektion för stall och husdjur

Impressum

Peter Andersson

Products

foderautomater för kraftfoder och grovfoder. Hö-Häckar för box, sårtvätt, Desinfektion och vattenrening



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Norra Ågatan 7 (Asoma), 732 31 Arboga
Phone: 0722257742
es.redeefoppih@ofni
City: Arboga
Zip Code: 732 31



related searches: Arboga U2508, Arboga Fräsmaschine, Arboga Bohrmaschine, Foderautomat vilt, Foderautomat katt Arken Zoo, Vattenautomat höns, Foderautomat fasan, Fodertråg Granngården
Similar places near
SE* Rex Perspective Cornish Rex SE* Rex Perspective Cornish Rex 2 km My name is Carina Gustafsson and I have a small breeding at home they live like a p...
Arboga Ryttarsällskap Arboga Ryttarsällskap 4 km Det var riktigt trevligt, kul... Jag tror att vi skulle rida varje vecka ...
Reviews
Bra utbud på varor både på häst och hund sidan. Trevlig personal men ibland svår att hitta. Önskvärt att de möter upp kunder i butiken och erbjuder hjälp.
Köpte endast hundmat, Blommorna ute hade inte sett vatten på flera dagar, torkade men fullt pris, påpekade det för personalen men föga intresse.
Personalen engagerade sig i sin kunder och gav inte upp bara för det var svårt. Trots att det varit inbrott natten innan och mycket att göra för att ordna det, så såg de till att vi fick göra en bra affär.
Dom hade verkligen mycket för både trädgården och djur saker. Stort utbud med bra kvalité på produkterna! Åkte hit från Köping.
Mycket bra - vissa priser lite höga men bra utbud och jättetrevlig personal!
Mysigt affär med fåglar och bra plats
Trevlig personal. Hjälpsamma.
Minus för stora tomma ytor, vilket kanske dem inte är skyldiga till eg Kan vara lev.problem.Men blir tråkigt när man läser om bra erbjudanden så finns inga produkter
Ok butik. Väldigt tråkig uteplantage som inte inspirerar det minsta, har varit så i flera år nu. Trevlig personal, som ger butiken en extra stjärna.
Ligger i Arboga vid kornsilo. Stor och fin butik. Har det mesta från kläder, trädgården, djurkatt, hund, och hästen Hade beställt en sågbock på deras hemsida, som blev hämtad där. Efter som det var dyrt att få den hemskickad ca 200 kr. Trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Foderautomatik map to your website;