facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fogdö keramik

Fogdö keramik

About

Jag gör keramik på beställning , dop, födelsedag eller andra presenter. Bara mejla eller ringa eran beställning . Tänk på att vara ute i god tid . Det är torktider , två bränningar och tillverkning som tar lite tid .



"Restaurang, cafe och lunch öppnar 26 maj . Jag har min keramikverkstad på fogdövik. Där jag tillverkar bruksgods, skulpturer med både raku bränning och vanlig bränning. All keramik är handgjord med mitt hjärta och själ i. vill ni beställa eller gå kurs är det bara att höra av sig.Må gott Måns och Lena"
Address:
Phone: 0704417329
City: Strängnäs


Similar places near
Dorthe's Allting Dorthe's Allting 18 km Vi är ett litet familjeföretag som började med ljustillverkning 1998. Vi håller till ...
Reviews
Mitt ute i Ingenting dyker denna pärla upp. Vi dök upö till lunch dan före midsommar och det enda som fanns på menyn var en "flatbread". Ok, tänkte vi, låter spännande. En pizzaliknande skapelse dök upp. Den doftade ljuvligt av bröd, ost och färska örter och den smakade lika ljuvligt som den doftade. Ska bli spännande att prova kvällsmenyn här, för hit vill jag tillbaka.
Kan varmt rekommendera att boka in sig på Lunch och lera, väldigt roligt och inspirerande, jag och min kompis bokade två dagars keramik kurs med lunch. Så lärorikt och roligt och maten var absolut toppklass. Lena lär ut mycket pedagogisk. Mycket prisvärt och mycket trevligt i lantlig miljö. Kommer att återkomma.
Fågelkvitter och supergoda tacos! Mysig utflykt
Köpte en uppsättning tallrikar som vi åt på och tillhörande skålar, jättefina och maten som en lyx resturang
Supergod mat!!
Comment on this business

to add Fogdö keramik map to your website;