facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folkparken i Säterdalen

About


Sveriges vackrast belägna folkpark? Ja, inte kan det finnas många folkparker som ligger finare till än Säterdalen.
Stor lekpark, Dalstugan - Restaurang, Café & Glasskiosk.
All info om evenemang m.m.: säterdalen.com

Address: Säterdalens Folkpark, 78335 Säter
Phone: +46704918288
City: Säter
Zip Code: 78335



related searches: Säterdalen loppis
Reviews
Riktigt trevligt ställe att promenera på. Lite djur att se på, för barnen och olika lekområden. Det går att låna lite olika spel tex Kubb om man vill det. Kiosk med glass/mjukglass mm finns också.
Fint utflyktsmål som bjuder på olika aktiviteter. Det finns även lekplatser, djur att titta på, café, fina platser att besöka med mera. Parkering är gratis. Här är det även ibland livemusik. Toaletter finns. Väl värt ett besök. En å rinner igenom som mynnar ut i Dalälven.
Perfekt ställe att stanna och rasta på. Finns ett café, platser att äta på och flera klätterställningar för stora som små. Längre in finns en fäbod med djur och ytterligare ett café.
Toppen utflyktsmål med barnfamiljen. Bra lekpark med rutschkanor och djurgårdkaniner, ankor och får. Många klätter/ vandringsmöjligheter och även en liten bäck som rinner genom dalen.
Ett mysigt ställe som passar när man oftast har små barn. Men funkar även för äldre. Kul att försöka fånga fisk och jätte fin miljö med bus och djur
Jättemysig utflykt för hela familjen. Ni kan fika där eller ta med eget. Dem större rutschkanorna går riktigt fort. Det fanns lite djur och finns en del att upptäcka.
Ett besök på stadens fik Da Capo
Väldigt intressant och lite sorgligt över byggnader som står och förfaller
Säterdalen, ett ställe man längtade att åka till som liten. Långa rutschkanor, lekpark, fin natur med djur. Vad mer kan man önska? Perfekt ställe att åka till som passar alla åldrar.
Comment on this business

to add Folkparken i Säterdalen map to your website;