facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Gävleborg

Folktandvården Gävleborg
Address: Kungsgatan 8, 826 30 Söderhamn
Phone: 0270 - 778 00
City: Söderhamn
Zip Code: 826 30



related searches:
Reviews
Helt värdelöst! Har inte blivit kallad för undersökning och när jag ville boka tid blev jag nekad! Fick svar att jag inte tillhörde dom och att jag isf måste "lista om mig" Men jag var ju där förra året svarade jag men fick svar att det klassats som en akut tid för jag lagade en tand som lagningen hade lossnat. Jag ska istället lista mig hon en privat klinik och hoppas på bättre bemötande.
Bedrövligt att behöva vänta i ett till två år för en undersökning bara för att man är ny kund. Folktandvården var ju bra en gång i tiden.
Blev behandlad av en ny mycket nervös tandläkare med grava språk problem. 30 min pina och 995 kr fattigare.
Flexibla och anpassningsbara
Väldigt professionell och pedagogisk personal.
Kunniga och professionella
Översatt av Google En mindre nödsituation tog mig till den här tandkliniken. Jag togs emot på ett mycket vänligt sätt. Teamet är mycket vänliga och hjälpsamma. Tandläkaren löste mitt problem på nolltid. En riktig rekommendation. Priset för det goda arbetet var riktigt rimligt! Tack så mycket! Original A minor emergency brought me to this dental clinic. I was received in a very friendly way. The team is very friendly and helpful. The dentist solved my problem in no time. A real recommendation. The price for the good work was realy fair! Thanks a lot!
Comment on this business

to add Folktandvården Gävleborg map to your website;