facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Hallstahammar

"Folktandvården finns inom alla kommuner i Västmanland och erbjuder tandvård till barn, ungdomar och vuxna.Ditt behov är utgångspunkten för den tandvård vi erbjuder. Det innebär att du ska ha möjlighet till regelbunden undersökning och behandling av dina tänder.Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris!Folktandvården har öppet året om.Vid akuta fall helgdagar ring 021-17 49 67 kl.11.00-12.00 för tidsbokning."
Address: 734 30 Hallstahammar
Phone: +4621176575
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 30



related searches: Tandläkare i Hallstahammar, Tandläkare Reza Hallstahammar, Folktandvården Vallby, Folktandvården Norberg, Folktandvården Fagersta, Boka akuttid Folktandvården, Folktandvården Herrgärdet, 1177 Folktandvården
Reviews
Fullständigt inkompetenta. Avfärdar kariesangrepp på små barn som "inget att oroa sig för" och "bara estetiskt" och lämnar dem helt utan åtgärd. Tar sig knappt ens tid att titta. Uselt, till och med för att vara Folktandvården.
Fantastiskt bemötande när de gäller barn.
Otrevligaste telefonisten jag haft att göra med i mitt liv. Till och med akuta tider måste bokas och en tandköttsinflamation va tydligen så obefintligt att jag kunde vänta hur länge som helst. Privatiseringen är inte alltid en dåligt alternativ.
Otrevligaste telefonisten jag haft att göra med i mitt liv.
Väldigt otrevliga och snorkiga, tandläkaren var svår att förstå då det va problem med språket.
Comment on this business

Directions to Folktandvården Hallstahammar with public transportation


Hallstahammar centrum 50 meters
120
511
Kommunhuset 140 meters
120
Skolgatan 140 meters
120
Storgatan 210 meters
120

to add Folktandvården Hallstahammar map to your website;