facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Höganäs

"Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi jobbar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder."
Address: Höganäs
City: Höganäs



related searches: Folktandvården Skåne, Folktandvården Lund, Folktandvården Malmö, Folktandvården logga in, Folktandvården avboka, Folktandvården Helsingborg, Folktandvården Skåne boka tid, Folktandvården Skåne avboka tid
Similar places near
Tandvårdsteamet Tandvårdsteamet 576 meter Mycket kompetent och trevlig personal.Kan verkligen rekommendera dom
Reviews
Jag fick en trasig tand lagat den 2 december. Trevligt bemötande av alla inblandade och framförallt ett professionellt arbete med bra information.
Hade redan ångest innan jag kom till er för ca två månader sen. Och kan lova att det är värre efter ett besök hos er i Höganäs. Receptionisten var hur trevlig som helst! Men tandläkaren jag fick var otrevlig och oproffsig. Jag har haft problem med mina tänder i över 10 år av olika anledningar och har även Asperger som gör vissa saker svårt för mig. Det första tandläkaren säger när hon ser min mun är - Bara Skiter du i att borsta tänderna eller äter du godis till alla måltider? Vad är det för sätt? Uppenbarligen har jag svårigheter här i livet och jag förklarade även min tandläkarskräck. Det fanns ju uppenbarligen en anledning till att jag kom till tandläkaren. Tandläkaren bad visserligen om ursäkt efter att jag suttit och tjutit i 20 minuter. Men i mitt liv så är det inte bara att släppa och gå vidare.
Fantastiskt trevligt att gå till tandläkaren, som jag annars har avskytt hela mitt vuxna liv. Trevligt bemötande från receptionist till tandläkaren, i mitt fall Argyro Karavanaki och hennes sköterska. Ett väldigt bra jobb med mina gamla gaddar! Mvh Ralf Adin
för långa datum
Mycket proffsiga!
Comment on this business

to add Folktandvården Höganäs map to your website;