facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården

Address: 23 Skol gatan, 432 67 Varberg
Phone: +4634038085
City: Varberg
Zip Code: 432 67



related searches: Folktandvården Umeå, Boka tid Folktandvården, Folktandvården priser, Folktandvården Uppsala, Folktandvården akut, Folktandvården Göteborg, Folktandvården Jönköping, Folktandvården Lund
Similar places near
REX dental REX dental 18 km Se IVO:s beslut 2018-06-26 Dnr 8.2-32212/2017-30 3
Reviews
Blev bemött av en väldigt oempatisk tandläkare som bara försökte chasa iväg mig så fort som möjligt istället för att hjälpa mig med mitt problem, rekommenderar inte dem.
Har gått till tandhygienist i många år och måste säga att jag känner mej besviken efter dagens beh. Kände att det fanns inget fokus på kunden utan det var mer känsla att det skulle gå fort! Det gjorde både ont och fanns ingen njutning som jag kunnat känna i många år tidigare. Kommer troligtvis att byta tandläkaresynd för jag har varit nöjd med tndl.
Jag har alltid vart jättenöjd med mina besök på västra vall. Alla som hjälpt mig är otroligt professionella och trevliga. Rent och snyggt och följer restriktionerna till 100% Rekommenderar!
I dag har jag varit och lagat en tand! Fick en snabb tid när det var akut! Caroline, tandläkaren var riktigt Professionell! Gjorde en kanon lagning och berättade hela tiden vad hon gjorde! Jag är supernöjd! Tyvärr finns det inte någon tid att lista sig ! Fullt av patienter!
Fantastiskt bra bemötande. Fick tid snabbt hos en duktig tandläkare och en skicklig tandsköterska!
Comment on this business

to add Folktandvården map to your website;