facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Kronoparken

Address: Karlstad (commune)
Phone: +4654616950
City: Karlstad



related searches: Boka tid vårdcentral Kronoparken, Folktandvården Karlstad akut, Folktandvården priser värmland
Similar places near
Folktandvården Norrstrand Folktandvården Norrstrand 4 km Full av beundran för yrkesskickligheten hos tandläkaren jag fick träffa vid ett akutb...
Folktandvården Haga Folktandvården Haga 5 km Trevlig personal, ett extra stort tack till Mona med assistent för ett lyckat resulta...
Folktandvården Våxnäs Folktandvården Våxnäs 7 km Bra bemötande,duktiga personal
Reviews
Det värsta jag varit med om. De gjorde en brygga på en tand som rotfylldes utan att tömma ordentlig alla rot kanaler. År efter är jag tvungen att försöka rädda tanden med den dåliga rotfyllning och som stödjer bryggan. Ser inte lovande ut. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle aldrig välja dem igen.
Förr i tiden var personalen toppen men tyvärr har jag råkat ut för flera okunniga och otrevliga tandhygenister det senaste året. Dels råkade en kvinna göra så att en flisa lossnade från en av mina framträder. Den andra satte dit två stycken tandsmycken som båda två lossnade efter några månader. Kliniken vill inte ta något som helst ansvar för detta. Byt klinik så fort ni får tillfälle!
Svåra att nå via telefon. Trots att man ringer inom telefontiderna kan man få höra en röst som säger öppettiderna sen bryts samtalet.
Comment on this business

to add Folktandvården Kronoparken map to your website;