facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Solna

"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Solna får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Västra vägen 9 , Solna 169 61, AB, SE
Phone: +46 8 123 152 60
City: Solna
Zip Code: 169 61


Opening Hours

Monday: 07:30-18:30
Tuesday: 07:30-18:30
Wednesday: 07:30-18:30
Thursday: 07:30-16:30
Friday: 07:30-16:30


related searches: folktandvården solna adress, solna torg 3, folktandvården solna boka tid, folktandvården sundbyberg, folktandvården stockholm, folktandvården skåne, tandläkare solna, folktandvården sollentuna
Reviews
Mycket otrevlig tandläkare och tandsköterska där jag fick allmänt dåligt bemötande och TON, ingen ordentlig undersökning eller ok tandsten behandling slarvigt Ovälkommet beteende mot oss som är mellan 18 - 23 Varje gång så måste de nämna nåt om priser , pengar och att det är gratis, som att det inte borde vara ?
Otroligt nöjd med mitt besök! Denice är en otroligt bra och duktig tandläkare. Hon fick en att inse och få en tankeställare. Man märkte verkligen att hon brinner för sitt jobb!
Tuppade av av smärtan vid rengöringen av placket/tandstenen, vid tre tillfällen! Otrevlig receptionist, otrevlig tandläkare och enligt tandläkaren skulle jag bara känna ilningar i tänderna i en vecka efter besöket. Jag är inne på tredje veckan, det ilar trots att jag dricker rumsvarmt vatten! Snälla gå inte hit, tandhygienisterna har långa kötider, medan tandläkarna låtsas kunna tandhygienisternas jobb! Ingen prisuppgift före besöket, tandläkaren slår på siffrorna men inget du får veta specifikt om under eller före besöket...
Fick en akuttid hos Zaynab Shojaei och vill bara säga tack för så fint, lugnt och proffsigt bemötande och omhändertagande då jag alltid tyckt det varit jobbigt att gå till tandläkaren.
Personalen i Solna, tandläkare-hygienist och sköterska är mycket omhändertagande och proffsiga i sitt arbete. Rekommenderas varmt!
Jag var tvungen att dra ut en tand. Min tandläkare gjorde ett bra och proffsigt jobb. Folktandvården i Solna gör ett bra jobb.
Välkomnande och snällt bemötande här. Riktigt fräscha lokaler och knappt någon väntetid. Rekommenderas varmt :
Den handlar om mitt barn som besöktte tandläkaren Tandsköterskan var snabb och professionell och samtidigt som röntgenbilderna togs fick han redan på hur det såg ut. Trevlig o h duktig tandläkare,. Tandläkaren och tandsköterskan han träffade idag är bättre än de han träffade för två dagar sedan Rekommenderar verkligen!
För första gången fick jag gå in i tid på min bokade tid till och med 2 min tidigare. Tandsköterskan var snabb och professionell och samtidigt som röntgenbilderna togs fick jag redan på hur det såg ut. Trevlig o h duktig tandläkare, tog snabbt bort lite tandsten och sen var jag klar. Rekommenderar verkligen!
Kom in för en avslagen krona i framtand. Fick tid avbok samma dag. Fick kronan snyggt tillbakasatt i väntan på en ny tand senare i sommar. Snabbt och ser mycket bra ut. Tacksam!
Comment on this business

to add Folktandvården Solna map to your website;