facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Alceahuset i Åkersberga välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Här kan du dessutom få smärtfri bedövning med Wand. För dig som lider av stark tandvårdsrädsla erbjuder vi ett program med KBT-terapi hos psykolog.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Åkersberga får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Hackstavägen 22, 184 31 Åkersberga
Phone: +46812316300
City: Åkersberga
Zip Code: 184 31



related searches: folktandvården priser, folktandvården solna, folktandvården vallentuna
Similar places near
Optima Tandvård Optima Tandvård 1 km Hade en period runt 20 års åldern där jag inte tog hand om mina tänder så bra, och fi...
ILSD Sweden - the Institute for Laser Supported Dentistry ILSD Sweden - the Institute for Laser Suppor... 2 km ILSD Sweden - Education Lasertherapy in Dentistry
Lasertandvården i Österåker Lasertandvården i Österåker 2 km Fantastiskt bemötande / hade nöjet att ta bort en kindtand med kraftigt infekterat ta...
Reviews
Jag är nöjd. Tyckte bara inte om att höra tandläkaren säga att "det håller nig inte så länge. Var försiktig när du biter i hårda saker". Tidigare har denna plasttopp på avslagen tand endast behövt bytas en gång under 36 år dvs den har hållit ca 18 år vardera gången. Detta gjorde mig tveksam till hans förmåga att laga hållbart.
Jag är livrädd för att gå till tandläkaren pga tidigare händelser. Men i dag hände det, jag upplevde ingen smärta alls. Å då menar jag noll på skalan. Ska tillbaka nästa vecka o jag känner redan nu att jag kommer att ha en bättre andning o att jag kommer att kunna hantera min rädsla på bättre sätt. Stor eloge till både tandläkaren o tandsköterskan. //Berith
Skamligt ett 5 åring barn ska behöva vänta över 2 månader för en tid för laga ett håll. Har den 3 så hade det tagit över 6 månader. Hade gått snabbare att tappa tänderna än laga. Nä gör om gör rätt. Barn har rätt till tandvård och ska inte behöva vänta. Tur det finns andra klinker som har mycket bättre tidsbokningar när det gäller barn.
Första gången hos tandläkaren. Mycket fint och pedagogiskt bemötande/besök. Högsta betyg då 3-åringen ville ”gå dit igen” redan i hissen på väg hem.
Min son fick världens bästa hjälp med att ta bort tandsten. Så härligt när man känner att man verkligen blir omhändertagen som patient.
Den i särklass bästa tandhygienisten jag har haft! Hon är både inkännande och superproffsig i sin yrkesutövning. Behandlingen jag har fått av henne har varit smärtfri varenda gång så äntligen kan jag slappna av i tandläkarstolen! Rekommenderar henne starkt!!
Alltid varit nöjd här, både för egen del och för mina barn. Drog idag ut tand på min nervösa 12-åring och han blev fantastiskt bemött. Lugna, tydliga och proffsiga. Verkligen toppen!
Har varit på denna folktandvården i Åkersberga sen jag va liten och har aldrig haft problem. Jätte trevliga, förklarar tydligt och väl. Rent och fräscht.
Fick snabbt komma till Tandläkare Petra K idag som visar ett engagemang och lugn för mig som patient. Tack för hjälpen!
Vi är jättenöjda med mollys första besök! Pedagogiska och gjorde besöket väldigt intressant och roligt för Molly.
Comment on this business

Directions to Folktandvården Stockholm with public transportation


Alceahuset 20 meters
968
Alceahuset 60 meters
623H
623V
635
Skolvägen 150 meters
626
694
Storängsvägen 180 meters
623H
623V
626
635
Norrgårdsvägen övre 190 meters

to add Folktandvården Stockholm map to your website;