facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Handen välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Handen får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Handenterminalen 3, 136 40 Handen
Phone: +46812316200
City: Handen
Zip Code: 136 40


Reviews
Väldigt trevligt bemötande av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister. De verkar ha en bra kultur på plats där alla är vänliga och gör ett bra jobb. Kommer fortsätta gå hit och kan rekommendera dem till andra!
Träffade Elena för borttagning av tandsten. Var otroligt nervös innan men Elena var fantastiskt trevlig, professionell och duktig. Fick bort all min tandsten utan större problem och gav goda råd för att ta hand om tänderna. Är extremt nöjd med mitt besök här och det goda mottagandet
Underbart bemötande! Var inne på en undersökning någon vecka sedan där Dalia Al-Nasrawi noggrant gick igenom de saker som behövde åtgärdas. Idag togs en tand bort kirurgiskt och Dalia, tillsammans med sin kollega som jag dessvärre missade namnet på, var superproffsiga genom hela processen! Har lite saker till som ska åtgärdas och känner mig hur lugn som helst inför de besöken. Tack!
Vart kund i folktandvården handen i alla mina år, alltid super nöjd! Mycket trevliga och duktiga tandläkare. Ett extra stort tack till tandläkare Dalia och Jenny som bevisar sin snabba skicklighet på mitt senaste besök! Varma hälsningar.
Varit lite sisådär, men senaste året så har det varit bra. Ny personal igen? Men tyvärr så slutar väl dom snart också...
Vistelsen var välkomnande och effektivt. Ett trevligt bemötande från Leg tandläkaren Dalia Al-Nasrawi med dessutom god kommunikation och tydlig kring vilken behandling jag kommer få. Var otroligt nervös inför mitt besök men hon fick mig att slappna av genom att skämta och till och med få mig att skratta. Rekommenderar starkt för er som tycker det är jobbigt med tandläkarbesök. Kliniken är ren och fräsch.
Fjärde gången då drog Ahmed tanden ut. Gick 3 ggr innan till Andreas och han slipade ned tanden 2 ggr. Jag har haft ont i tanden hela tiden. Bokade för 3 gången till Ahmed han sa att det var en spricka i tanden som inte Andreas har sett och att jag har värkt sönder tanden. Bokade en ny tid till Ahmed och han drog ut den. Tack för det du är bäst. Men jag har fått betala över 3.000kr för det här. Inte riml. Skulle igentligen ha pengarna tillbaks eller betalat b.ara för tandutdragningen. Jag rekommenderar Ahmet
Jag är supernöjd. Avskyr att gå till tandläkaren men Huma och Robin fick mig att känna mig omhändertagen och trygg, tack
Kirurgi utfördes av tandläkare Dalia som har opererat bort min visdomstand. Underbara Dalia är professionell, noggrann, lyhörd och sakkunnig. Hon fick mig att känna mig trygg och lugn under hela operationen. En fantastiskt tandläkare med gott bemötande och super trevlig. Tandläkare Dalia är en stjärna som rekommenderas starkt!
Hittade Dalia efter många års letande och har äntligen en tandläkare som jag har stort förtroende för. Dalia är proffsig och ödmjuk, får patienten att känna sig trygg och lugn. Ett plus är att man alltid får sig ett gott skratt under besöket. Rekommenderar verkligen Dalia!
Comment on this business

to add Folktandvården Stockholm map to your website;