facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Högdalen Centrum välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Högdalen får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Önskehemsgatan 43, 12454 Högdalen, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46812315550
City: Högdalen
Zip Code: 12454



related searches: Folktandvården Uppsala, Folktandvården Huddinge, Boka tid Folktandvården, Folktandvården sista minuten, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården Umeå, Folktandvården Björkhagen, Folktandvården Solna
Reviews
Får 0/5 i betyg, första och sista besöket för min 3åring, han var lugn när vi kom dit och satte sig själv i stolen och var förväntansfull över besöket. Tandläkaren kommer och börjar direkt be han öppna munnen och börjar rota runt med sina verktyg, han blir väldigt obekväm och börjar gråta. Tandläkaren skrattar ooh säger att min son är överdramatisk. Väldigt opedagogiska och oproffesionellt beteende från början till slutet. De även tandhygienisten skrattar och står över huvudet på min son och ska "läxa upp honom" genom att stå och ifrågasätta varför han gråter, så det blev en väldigt läskig upplevelse för honom. Det är pga sådan personal barn utvecklar tandläkarskräck. Rekommenderas ej!!
Snabbt att få en tid bokad när man har tandvärk och bra personal. Tacksam ! kund
Har inget dåligt att säga. Bra bemötande. Gick väldigt snabbt att få en akuttid. Fräscha lokaler.
Jag är väldigt nöjd med Folktandvården i Högdalen. Vänliga ,professionella och väldigt kompetenta.
Fint och välkomnande av först tandsköterskan med förberedelserna innan tandläkaren kom, en i taget var riktigt bra då de fick utöva sina tydliga roller var för sig och låta yrkesutövandet rättvist få ut sitt. Statusen för tandsköterskan är högre nu. Detta skapar en mycket god arbetsmiljö, sist men inte minst för mig som patient. Bra att få reda på det mest angelägna som är viktigast att laga först, som patient ”ser man inte” själv och då behövs en professionell bedömning, som jag fick veta vid undersökningen. Utmärkt förklaring om den viktigaste lagningen.
Gick snabbt att få en akuttid när en tand föll sönder. Möttes av ett oerhört proffessionalitet team som gjorde ett fantastiskt bra jobb.
Bra uttagning av tand, bra personal, det blev inte hål i plånboken, bara i munnen!
Folktandvården 5/5 känner mig bekväm och besöka ingen stress. De är väldigt vänliga och gör sitt bästa för att laga dina tänder
Allt gick snabbt samt effektivt och mäktigt trevlig personal dessutom! Det är inte alltid det lättaste att gå till tandläkaren men här har man åtminstone raket-klistermärken i taket som lugnar en.
Ni förkänar inte ens ett enda stjärna för att ni säger att jag inte behöver tandställning när mitt över käke är så fan stort och jag kan inte ens le I skolan Utan att bli kallad kanin jag kan inte heller le med munnen stängt för att överkäken hindrar mig från att le med munnen stängt!
Comment on this business

Directions to Folktandvården Stockholm with public transportation


Högdalen 30 meters
Högdalen 50 meters
172
744
906
Högdalen 50 meters
143
165
167
172
190
195
744
Högdalen 60 meters
906
Högdalen 80 meters
19

to add Folktandvården Stockholm map to your website;