facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Huddinge centrum välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!

Address: Paradistorget 16, 14147 Huddinge
Phone: +46812315500
City: Huddinge
Zip Code: 14147



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Huddinge, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården akut, Folktandvården Umeå, Folktandvården Björkhagen, Folktandvården Karlaplan
Similar places near
Tandläkare Agneta M-Sandbacka Tandläkare Agneta M-Sandbacka 306 meter Jag har gått hit i många år och är jättenöjd. Jag upplever alltid att jag får bra hjä...
Tandläkarhögskolan Huddinge Tandläkarhögskolan Huddinge 3 km Fin service och billig tandvård
Folktandvården Folktandvården 3 km In kommer jag med hög puls och livrädd för tandläkare!!! Möts upp av dreamteamet Sämy...
Reviews
De var fantastiska!! Lyckades bedöva min 8a åring utan att hon ens märkte att de använt en stor spruta och borrade ett komplicerat hål utan att hon tyckte att det var jobbigt. Bra jobbat
Bra bemötande och trevliga personal! Min tandläkare Sämya berättar hela tiden vad hon gör och är super lugn och mjuk i händerna. Hon är den första tandläkaren som fått mig att känna mig trygg! Otroligt nöjd!!
Jättetrevlig och duktig personal! Ett stort tack till tandhygienisten Marzieh som var så professionell och välkomnande. Rekommenderar verkligen folktandvården i Huddinge.
Så väl omhändertagen, så proffsigt gjort jobb, och jag som varit så rädd för att gå till tandläkaren är inte det längre! Heja Huddinge Folktandvård! hälsar Eva Perbrand Magnusson
Jag vill först och främs säga att jag är tacksam över att ha fått en sån duktigt tandhygienisten som Marzieh! Mycket bra bemötande och respektfull..
Tydlig kommunikation. Professionell personal. Flera påminnelser på sms inför besöket med info om Covid. Lugn atmosfär. Sammanfattning efter undersökningen, råd och tips samt möjlighet att ställa frågor. Rekommenderas varmt!
Trevligt samt proffesionellt bemötande hos tandläkaren Marianne : Mycket nöjd!
Jättetrevligt bemötande! Min son går till Marianne Söderlund, och känner sig väldigt trygg. Jättebra och skicklig tandläkare, rekommenderas varmt!
Går hos Raghdah; lugn, mkt noggrann, strukturerad, informerar om vad som sker och sammanfattningsvis, helt briljant.
Comment on this business

to add Folktandvården Stockholm map to your website;