facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Gustavsberg på Värmdö välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Gustavsberg får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Skärgårdsvägen 7, 134 30 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46812316230
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 30



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Umeå, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården priser, Folktandvården Stockholm jobb, Folktandvården Huddinge, Folktandvården akut
Similar places near
Mölnvikstandläkarna Mölnvikstandläkarna 3 km Har idag besökt Mölnvikstandläkarna och blev behandlad av tandl.Caroline och tandsköt...
Reviews
Jag är mycket nöjd med behandling och en fantastisk tandläkare. Skulle vilja henne som ordinarie. Vad som bekymrar är varför man inte rekommenderat mig en krona på min rotfyllda tand, så jag hade sluppit att ta bort den. Det känns naturligt att en rotfylld tand kan spricka vid hög belastning. I övrigt mycket nöjd. // Calle Bildsten
Varit orolig för att ta bort tandsten som brukar göra ont och vara riktigt obehagligt sedan tidigare. Var nu hos Ellinor Netzell, helt otroligt skicklig. Ingen smärta varken under eller efter behandling.
Fantastiskt bra. Imponerad av människorna som jobbar där och kvaliteten på deras arbete. Tänker inte dra ut visdomständer nån annanstans.
Folktandvården i Gustavsberg är bara bäst!! Fick en jätte snabb tid och blev så väl omhändertagen av proffsig och trevlig personal! Tack tack!!
Fick tid snabbt för en liten titt och dom är SUPERBRA med barn!!
Tiba är otroligt duktig och tillmötesgående. Hon är tydlig i instruktionerna och utför ett utmärkt arbete. Jag är supernöjd som alltid. Jag varmt rekommenderar Tiba.
Är väldigt nöjd med besöket på Folktandvården i Gustavsberg. Väldigt bra bemötande och jag fick svar på alla frågor.
Dem jag var hos var jätte mottagliga o trevliga jag hade jätte mycket frågor o alla blev besvarade dem vill jag ha hela tiden!!!!
Fantastiskt handlag och trevligt samtal om ngt vi alla tycker jobbigt.... tänder! Högsta betyg!
Var rädd att jag skulle få gå med en provisoriskt lagad tand under sommaren. Men doktor Winter löste det hela på 20 minuter. Så himla effektivt. Gäller för övrigt hela kliniken. Har aldrig haft något att klaga på.
Comment on this business

Directions to Folktandvården Stockholm with public transportation


Gustavsbergs centrum 40 meters
434
474
480C
484
492
Gustavsbergs centrum 50 meters
422
423
424H
424V
425
426
492
689
Gustavsbergs centrum 60 meters
420
422
423
425
428
429
430
467
468
474
480C
484
492
Gustavsberg centrum 60 meters
Gustavsbergs centrum 70 meters
420
424H
424V
426
428
429
430
467
468
689

to add Folktandvården Stockholm map to your website;