facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Viksjö Centrum välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Jakobsberg får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Viksjöplan 47, 17504 Järfälla
Phone: +46812316900
City: Järfälla
Zip Code: 17504



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Umeå, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården priser, Folktandvården Stockholm jobb, Folktandvården akut, Folktandvården Huddinge
Similar places near
Viksjö Tandhälsa Viksjö Tandhälsa 0 meter Jag och hela familjen går alltid till Viksjö Tandhälsa, otroligt duktiga och bra serv...
Folktandvården Stockholm Folktandvården Stockholm 3 km Är super nöjd med besöket, har aldrig trott att jag skulle vara så bekväm och super n...
Aspnäskliniken Aspnäskliniken 3 km Bästa tandläkare
Tandea Barkarby Tandea Barkarby 3 km Bästa tandläkaren jag varit hos! Kände mig genast trygg och att de gjorde allt för at...
Reviews
Folktandvården i Jakobsberg fungerar dåligt. Kom dit på bokad tid, tyvärr hade min tandläkare inte tid! Fick en annan tandläkare. Fick ny tid och påminnelse via sms. När jag kom dit fanns ingen tid bokad för mig. En tandläkare tog emot mig och skulle laga en tand enligt journalen. Det fanns dock inget hål. Hade en tid hos tandhygienisten. Dom ställde in tiden. Fick ny tid. Återigen inställdes tiden. Tredje gången fungerade det. Alltså: oerhört dålig ordning!
Sjukt otrevlig och nedlåtande receptionist. Ringde in för att fråga om status på ett ärende till kindtandsspecialisten då jag haft kraftig värk i en av mina kindtänder jag haft lagning i som nu även känns lös i tandköttet. Hon skrattade åt mig, sa att det var “bra och så som det ska vara”, att jag inbillade mig om att tanden och grannarna känns lösa och när jag lugnt frågade när nästa tid var så fick jag till svar “jag vet inte, vi håller faktiskt inte på med hokus pokus här”.
Vården var bra men jag hade fått en remiss från läkaren och den innebar 600kr i rabatt, men hos tandvården fick jag stå och förklara att den gäller även för behandling o inte enbart undersökning o att de kan kontakta läkaren om de inte trodde mig, efter att jag övertygade dem så säger sekreteraren att vi skriver in den till nästa gång fastän min behandling kostade över 6000, snacka om oeffektivitet
Mycket professionell behandling av Amir när min dotter behövde dra ut en permanent tand. Amir var väldigt informativ vilket gjorde att vi båda kände oss trygga.
Blev otroligt bra bemött och proffsigt behandlad av Akeel idag när jag gjorde min rotfyllning.
Fick ont i en tand som visade sig behöva en rotfyllning. Efter första besöket öppnade man tanden och gjorde rent. Dessvärre blev tanden väldigt inflammerad och jag fick snabbt en akut tid dagen efter till samma tandläkare som gjorde om processen men mer djupgående. Tandläkaren har varit otroligt proffsig, tagit väl hand om mig som har "tandläkarskräck" och dessutom ringt mig 2 gånger efteråt för att kontrollera att jag mår bra. Aldrig varit med om liknande engagemang från en tandläkare. Nu är inte behandlingen klar än men jag är så tacksam hittills.
Har alltid givit toppbetyg sedan jag började hos Folktandvården Jakobsberg. Dock just nu är jag inte glad eller nöjd. Planering med att få en ny krona o samtidigt göra implantat inom samma kostnadsperiod går ju med god planering o professionellt jobb. Men när första kronan inte passade och man sedan upptäckte att rotfyllning inte gjorts vid färdigställande av kronan andra gången blir det fördröjning då jag remitteras tillbaka till Danderyds specialisttandvård. Det var tio dagar sedan o ingen tid är bokad ännu. Med så många röntgen tagna så borde man sett detta tidigare. Med denna saktfärdighet rinner tiden iväg. Med ny tandläkare o dålig koll på sjukdomshistorik o medicinering vet jag inte om Folktandvården i Jakobsberg ska göra implantatet, el om de vet det själva . Detta strul kan innebära en mycket större merkostnad för mig, vilket jag hävdar att Folktandvården får ta det ekonomiska ansvaret för. Hoppas på skärpning snarast Annars känner jag mig trygg i deras omhändertagande.
Har i många år varit nöjd med Folktandvården i Jakobsberg . Men nu tycker jag att väldigt lite fungerar med dålig planering, framförhållning. O som en blixt som en klar himmel är det som vanligt igen nämligen Toppen, förstklassigt med omtanke professionalitet o självinsikt. Då känner jag mig trygg.
Tyvärr kommer jag inte att gå tillbaka hit. För mig räckte det med att jag var där en enda gång för att jag skulle bestämma mig. Jag är ny i Stockholm och fick ett brev hem att Folktandvården Jakobsberg hade reserverat en tid åt mig för en vanlig kontroll, och jag valde då att gå på den tiden. Min tid var 12:45, men ändå tog de inte emot mig förrens 10 över. Fick då alltså sitta och vänta i 25 minuter, och ändå var jag där 10 minuter innan min tid. När de sedan tog emot mig sade dem typ ingenting. Bad inte ens om ursäkt eller berättade orsaken till deras försening. Stämningen kändes även väldigt irriterad. Den ena läkaren hade en ganska dryg ton, pratade och svarade kort. Sedan ställdes kontrollfrågor, och det kändes som att samma läkare dömde mig vad jag än svarade... Kändes inte alls roligt, blev obekväm och ledsen. Sedan tog de röntgenbilder. Jag berättade att jag gjort rotfyllning i en utav tänderna, men det kunde dem inte se på bilderna tydligen. Jag har sett mina röntgenbilder förut, och jag tycker att det har synts väldigt tydligt. Sedan kollade en läkare på mina tänder, även då kändes det som att jag blev dömd. Sedan sades nånting att de ville göra en utredning. Fattade ingenting. Efter besöket kände jag mig väldigt obekväm och tycker inte alls att det var ett bra besök. Kändes oprofessionellt, de tog inte alls hand om kunden, tykna i tonen och dömde en hela tiden. Varför ska man som kund bli debiterad om man är sen, men om man själv får sitta och vänta i 25 minuter på läkaren får man ingenting för det?
För många år sen var jag hos en totalt värdelös tandläkare som gjorde att det jag gick dit för blev sämre plus lite mer saker o då svor jag på att aldrig mer träffa en tandläkare. Men efter att jag nu har träffat Dr. Noor Suhel så ångrar jag att jag inte har gått till er tidigare, så ett stort tack för ett profsigt o jättebra bemötande. / Bosse.
Comment on this business

Directions to Folktandvården Stockholm with public transportation


Viksjö centrum 90 meters
553H
553V
564
564Y
Vältvägen 140 meters
Viksjö Viksjöplan 150 meters
Viksjöplan 150 meters
564H
564V
Lantmäterivägen 150 meters
546
552H
553H
561
564H
564V

to add Folktandvården Stockholm map to your website;