facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Vällingby City välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister, som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Pallashuset.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Vällingby får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Vällingbyplan 17, 162 65 Vällingby
Phone: +46812315200
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Umeå, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården priser, Folktandvården Stockholm jobb, Folktandvården Huddinge, Folktandvården Södermalm
Similar places near
Vällingby Dental AB Vällingby Dental AB 68 meter En bra tandläkare helt enkel
Reviews
Hatar verkligen att gå till tandläkaren, vilket gör att det ibland går alldeles för lång tid mellan gångerna. Idag var jag i alla fall dit och är så nöjd med bemötandet jag fick. Det var smidigt, trevligt och hjälpsamt vilket gör att jag nu har mindre ångest inför nästa besök.
Att känna sej välkommen när jag går till tandläkaren är A och O. Det gör jag hos folktandvården i Vällingby. Att dessutom tandläkaren och tandsköterskan är trevliga gör besöket ännu bättre. Hela kliniken har en god arbetsmoral och de känns ut i väntrummet.
Väldigt bra bemötande och kunnig personal. Gav mer service än vad man tänkte sig att man skulle få. Bra med information, kändes som de verkligen ville det bästa för mig.
Bra bemötande. Ordentlig undersökning. Svarade på våra frågor. Var trevlig med vårt barn, patienten. Förklarade bildern som tagits på tänderna. Frågade om vi hade ytterligare funderingar eller frågor. Ett bra besök. Trevlig person i Vällingby. Tack för ett bra utfört arbete.
Väldigt nöjd med mitt besök idag. Lagade en tand hos Ayoob och det gjorde inte ont alls. Han var väldigt lyhört och frågade många gånger om det gick bra och om jag ville vila munnen lite. Kände mig i väldigt trygga händer.
Costas hjälpte mig med mina tänder på ett ett mycket professionellt sätt. Han och hans tandsköterska var också mjuka och omtänksamma vilket jag uppskattar då jag inte känner mig helt bekväm i tandläkarstolen.
Tack för ett trevligt tandläkarbesök med bra info om hur jag ska sköta mina tänder. Det känns skönt att jag fick veta när jag blir kallad på nästa besök. Tack Doaa och Hanna!
Super nöjd! Tack så mycket Abdo och Christine. Ni var väldigt trevliga och jag kände mig bra bemött av er. Ni var noggranna och lyhörda, vilket fick mig att känna mig trygg under hela behandlingen. Ni är ett fantastiskt team och jag rekommenderar er starkt
Riktigt bra tandläkarmottagning. Personalen i receptionen är underbara, hjälpsamma och riktigt trevliga. Snacka om bra service! Finns en person som utmärkte sig lite extra, Monica heter hon. Tandläkaren som jag träffade var riktigt bra, professionell och kompetent. Själv är man väldigt tandläkarrädd men jag kände mig otroligt trygg i tandläkarens händer. Behandlingen gick fort och smidigt.
Bemötandet i eran reception är under all kritik. Kanske ska prova och anställa någon som trivs med sitt jobb. Tur att tandläkarna plus sköterskorna alltid är så enormt trevliga!
Comment on this business

to add Folktandvården Stockholm map to your website;