facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Spånga välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Våra lokaler saknar hiss och ramp. Om du kommer med barnvagn, ta gärna med lås för att låsa fast den.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Spånga får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Sörgårdsvägen 24, 163 52 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46812316980
City: Spånga
Zip Code: 163 52



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Umeå, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården priser, Folktandvården Stockholm jobb, Folktandvården Huddinge, Folktandvården Södermalm
Reviews
Jag har inte sett dåligaste tandläkare som spånga otrevlig och måste vänta en timma där så de tjafsar vi hjälper du vara håll käften. Idag idag jag har lämnat mitt jobb 2 timmar tidigare för att jag ont i min tand när jag var där. Jag hade tiden jag varit klockan 14:20 vänta där till 15:10. Hon sa till mig jag vill hjälpa dig det är ingen fara om du har väntat eller inte sedan jag var där hon har tjafsat med mig sen hon har kastat ut mig jag fick ingen hjälp men min tand fortfarande ont. 2022-11-4
Ingen bra upplevelse alls. Inga förklaringar till något, fick höra att jag skulle få tandlossning innan jag gick hem!? Men inte varför och vad jag kunde göra åt det. Bokade in mig hos en hygienist men jag avbokade den och bokade på annat ställe för mådde inte bra att komma tillbaka. Hon sa också att hygenisten skulle kosta 1700 kr. Bokade privat för 900 kr
Grattis till er som har Shida Elahi, vilket proffs och så mycket kunskap! Aldrig känt mig så lugn och omhändertagen förut hos tandläkaren.
Mycket bra bemötande och duktig tandläkare! Tog tid på sig och jobbade mjukt men effektivt. Jättebra jobb!
Bokade tid för imorgon och blev nekad för det, för att jag inte är listad i Spånga och för andra skäl. Folktandvården kan göra bättre eller kan de, ska lista mig ett ställe långt från den här.
Jag har gått till den här folktandvården i över 10 år och att jag missat den här underbara tandsköterskan, jag hade en trevlig kvinna som heter Nursel. Jag kände mig trygg under hela besöket och jag är väldigt nöjd med både bemötandet och genomförandet av behandlingen. Jag rekommenderar henne starkt!
Detta är en fantastisk tandläkarmottagning! Mycket proffsig personal men även väldigt trevliga och skojiga! Gjort både avancerade ingrepp och årliga standard besök, så nöjd med allt!
Så nöjd med mitt besök. En gammal fyllning lossnade och jag ringde för en tid på morgonen. Fick en tid redan samma dag. Trevligt bemötande ifrån alla och tandläkaren med tandsköterska gjorde ett toppen jobb! Tanden är som ny :- Rekommenderas 100%
Har hänt mig 3 gånger nu att tandläkaren ställer in min tid antingen samma dag eller någon enstaka dag innan. Känns oseriöst när man väntat på sin tid i 2 månader. Hade förstått om det hände en gång med 3 gånger är alldeles för mycket. Skulle inte rekommendera detta ställe.
Träffade tandhygienist Farah idag. Vilken stjärna. Varsam, har känsliga tänder, med toppen resultat. Kommer alltid att vilja träffa henne som min tandhygienist . Rekommenderar starkt!
Comment on this business

Directions to Folktandvården Stockholm with public transportation


Värsta allé 60 meters
116
117
118
119
158
199
Svandammen 80 meters
116
117
118
119
158
179
199
Spånga station 160 meters
112
116
117
118
119
157
158
159
179
199
43S
512
514
517
591
Spånga gymnasium 170 meters
117
Spånga station 180 meters

to add Folktandvården Stockholm map to your website;