facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Ekerö centrum välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister, som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!



"Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.Hos oss på Folktandvården Ekerö får barn, ungdomar, vuxna och seniorer både förebyggande och akut tandvård. Alla är välkomna! Vi erbjuder bland annat lagning, tandersättningar som kronor, broar och implantat, kirurgi, tandblekning samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris."
Address: Tegelbruksvägen 1 B, 17822 Ekerö
Phone: +46812315285
City: Ekerö
Zip Code: 17822



related searches: Folktandvården Uppsala, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Södermalm, Folktandvården Umeå, Folktandvården akut, Folktandvården Huddinge, Folktandvården Stockholm sista minuten, Folktandvården Lund
Reviews
Påväg hem efter ett andra besök hos FTV Ekerö med anledning av trasig tand. Var väldigt orolig men fick världens finaste bemötande av tandläkaren Karolina och en sköterska vars namn jag tyvärr inte uppfattade. Så otroligt trevliga, pedagogiska och snälla. Kände mig mycket väl bemött i vad som kändes som en svår stund. Gick därifrån betydligt gladare än jag kom dit. Rekommenderas!
Min son blev illa behandlad som liten av en tandläkare i en annan stad. Hans tandläkarskräck har varit brutal, nu drog han ut 2 tänder på ekerö. Wow säger jag. Skräcken försvunnen, och personalen var så fantastiska med min son. Är lycklig pappa nu tack
Mycket bra! Ringde på morgonen pga problem med en visdomstand.Fick en återbudstid samma dag ! Jättebra bemötande och proffsig behandling trots min tandläkarskräck. Väldigt tacksam för bra vård :
Bästa tandläkaren och tandsköterskan Ever.
Zeina är toppen! Och tandsköterskan också, som jag tyvärr inte minns namnet på. Så barnvänliga och snälla. Lagade tanden på mitt barn som i vanliga fall är orolig vid medicinska undersökningar. Men Zeina fick henne att känna sig trygg och genomgå hela behandlingen.
Bästa bemötande och världens bästa tandläkare med kollega. Har nog aldrig känt mig så trygg i en tandläkarstol med min rädsla som idag.. ja ser redan fram emot nästa besök även om det e jobbigt med den rädsla ja tampas med varje besök, tack för erat fina omhändertagande idag
Jag kan rekommendera Folktandvården på Ekerö Bra info och ett av mina bästa besök hos en tandläkare! Jag tror att många små barn vill blir tandläkare efter ett besök.
Mycket bra bemötande och hjälp av Ioanna och Dalia!
Bra tandläkare och snabb hjälp
Väldigt professionella och snälla tandläkare.
Comment on this business

to add Folktandvården Stockholm map to your website;