facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fönsterfabriken i Trelleborg AB

Fönsterfabriken i Trelleborg AB

Story

Fönsterfabriken AB startade tillverkning av fönster i Trelleborg redan 1986.
Under dessa snart 30 år har vi vidareutvecklat konstruktionen, tillverkningstekniken och förädlat vårt sortiment på ett sätt som gör oss unika i flera avseenden. Framförallt har vi lagt vikten på smarta lösningar, och med smarta lösningar menar vi underhållsfritt och energieffektivt.
Underhållsfriheten ligger i materialvalet och konstruktionen. I vårt breda utbud finner man även Träfönster med aluminium beklädnad vilket gör oss till det självklara valet när det gäller fönsterbyte. Vi utför även service/ reparering underhåll på alla typer av fönster.
Sammantaget innebär detta, att vi kan erbjuda dig lösningar som ger dig mer tid över, att njuta av tillvaron. Utan oro för underhåll och skenande energipriser. Med våra fönster kan du äntligen koppla av och leva livet som det ska levas – bekymmersfritt, varmt och gott

Address: Dalaslingan 3, 231 32 Trelleborg (commune)
Phone: 041013515
City: Trelleborg
Zip Code: 231 32


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 14:00


related searches: Svenska fönsterfabriken, Fönsterbyte Trelleborg, Fönsterfabriken västra klagstorp, Fönsterfabriken Allabolag, Smartline 82, PVC fönster Skåne, Mir AB, MIR Gruppen
Reviews
-Magnus Johansson. Tråkigt att du upplever att du inte fått någon hjälp med ditt problem. Vissa kunder väljer att missförstå istället för att ta en dialog med sin leverantör. Att sedan Ni väljer att hota om negativ publicitet på sociala medier gör ju inte att ert problem går över. Om man har jobbat med isolerglas och fönster sedan -80 talet så har man viss ackumulerad erfarenhet av hur olika material beter sig i olika situationer, det var denna information som Ni valde att bortse ifrån. Vi på Fönsterfabriken I Trelleborg uppskattar en direkt dialog med våra kunder, har de problem så försöker vi hjälpa dem tillrätta. Kvarstår dina problem så skall ni givetvis kontakta oss igen.
Mycket bra bemötande, service och lyhördhet för våra, kundens, behov och önskemål.
Otroligt bra bemötande från personal
Det går med släp...
Kvalitet och absolut bästa service
Bästa Företaget med bäst Fönster
Otroligt snabba leveranser
Trevlig personal
Comment on this business

Directions to Fönsterfabriken i Trelleborg AB with public transportation


Trelleborg Ö Industriomr 210 meters
190

to add Fönsterfabriken i Trelleborg AB map to your website;