facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Food Corner

About

Buffé & Café med högsta kvalitet! Ät och drick så mycket du önskar till ett kanonpris!



"Buffé & Café med högsta kvalitet! Ät och drick så mycket du önskar till ett kanonpris!"
Address: Morast 1, 673 32 Charlottenberg (Suède)
City: Charlottenberg
Zip Code: 673 32



related searches: Food Corner Winterberg Speisekarte, Kurt's Food Corner, Kurts Food Corner Mölln Speisekarte, Kabas Mölln, Essen Winterberg, Sushi Mölln, Burger Mölln, Quick's Mölln
Similar places near
The Corner Café & Buffet The Corner Café & Buffet 37 meter Jag gillar deras nya koncept med Thaimat och renoveringen var verkligen uppfräschand...
The Corner The Corner 50 meter Köttfärsen var smaklös och pannkakorna var som gummi , fanns inte ens friterad kyckli...
Reviews
Köttfärsen var smaklös och pannkakorna var som gummi , fanns inte ens friterad kyckling som val , ananasen vet jag inte vad det var faktiskt , men mjukglassen drar iaf upp betyget till en tvåaMat: 2/5
Så god buffé till ett fantastiskt pris, allt ingick! Rent o snyggt!
Det var riktigt nice när dom öppnade bra mat och buffé för ett billigt pris. Nu på senare år har tyvärr priset stigit otroligt mycket, 139kr för buffé om inte mer om jag minns rätt. Nu har dom även byggt ut/upp en våning så gott om plats finns det nu.
Bra prisvärt. Taco buffén kunde kanske varit lite bättre på några punkter men inget större problem. Mjukglass på en pannkaka med lite sylt är en självklar efterrätt till kaffet för mig här.
En fälla. Ingen toalett och matkvalitén blir vad man förväntar sigMat: 1/5
Stället är en buffé som är fredagsmys gone insane. Fulpizza + fulkina + tacos + pannkakor och mjukglass. Det smakar OK för priset.
Maten var god och det fanns något för alla, Tacos, Tai mat och Pizza 5 av 5!
Sämsta maten jag ätit i mitt liv!
Bra pris på buffén och god mat. God pizza för sitt pris, dock lite snålt med "pålägg". Tacon är god men inget speciellt. Goda pannkakor och vanlig mjukglass. En höjdare för barn skulle jag tro! Dock är ett stort minus att det ibland är svårt att få en plats då det är mycket folk och det är inte så trevligt att äta där för det är så mycket folk som går omkring utanför så det är väldigt högljutt. Men bra ställe att äta på om man vill äta en billig buffé. Skulle rekommendera dom flesta att prova The Corner.
Dåligt. Budgetpizza och budgettacos. Pappmuggar och papptallrikar. De här stället blir bara sämre och sämre. Åt där idag. Ytterst sparsamt med pålägg på dom feta pizza-slicen. Taco-buffen? Köttfärsen va i det närmaste kall. Den rivna osten var knappt tinad utan man fick skrapa i behållaren. Allting smakade beskt!! Aldrig mer Corner. 99 kr för en värdelös buffe Gå istället till hotellet 200 meter bort. Samma pris men bra vällagad lunchbuffé, smör o bröd, dricka, kaffe och ett stort salladsbord.
Comment on this business

to add Food Corner map to your website;