facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Food Market Landvetter

Address: 438 92 Härryda
City: Härryda
Zip Code: 438 92



related searches: Food market landvetter härryda opening hours, Food market landvetter härryda opening, Food market landvetter härryda menu, Gothenburg Airport food, Landvetter airport departures, Landvetter Airport jobs, Landvetter säkerhetskontroll, Landvetter Airport opening hours
Reviews
Kass mat.. dyrt! Gå nån annanstans.
Tre personer före i kön och kassören aviserar 25 minuters väntetid. Undrar om detta var för att få ned temperaturen på maten från utlovad ”hot” till ljummen. Skitställe som har mage att ta 170 spänn för mat som var helt usel!
Sladdrig överkokt pasta, inkompetent personal och överprisat. Även för att vara flygplatsrestaurang under all kritik. Bedrövligt. Sen att inte skriva ut att vegpastan innehåller sojabitar är rent ut farligt för de som är allergiska.
De två män som jag och min sambo hade oturen att få "service" av är lätt de otrevligaste jag någonsin har mött. Kanske är dags att avskeda lite folk...
42:- för äckligt kaffe. Kan vara Landvetters sämsta ställe.
Näää...nu snålar de med räkorna till förmån för massa grönt på mackan och priset bara ökar. Om nu salladen är så dyr så prova lägg på mer räkor, är ju trots allt dem man vill ha på en räkmacka.
Comment on this business

to add Food Market Landvetter map to your website;